BröllopDagens matTips

Drömbröllop med Paula & Johanna

Frukosten är dagens viktigaste mål. Idag har jag en skrivdag så för att kunna fokusera länge åt jag en redig frukost- havregrynsgröt. Jag gör min lite fylligare genom:

2 dl vatten

1 dl mandelmjölk

1,5 dl havregryn

En skopa med chiafrön och linfrön

Ett ägg

Detta blandar jag i kastrullen och toppade med blåbär och lite havre mjölk.

P2280689

P2280686

Sen var det dags att spela in premiäravsnittet av min och Johanna Kajsons nya podd! ”Drömbröllop med Paula & Johanna”. Vi kommer gå igenom allt om bröllop och eftersom att Johanna är Sveriges främsta bröllopskoordinator gissar jag på att hon kommer att dela med sig av sina bästa tips.

Vi kommer också att bjuda på oss själva, och jag kommer att dela med mig om resan inför mitt och Hugos bröllop som sker i år. Jag fortfarande inte riktigt ta in att jag ska gifta mig. Att det här året är sista gången jag heter Paula Uribe. Paula Rosas, klingar det också bra?

Podden kommer att släppas på tisdagar kl 05:30, och finns där poddar finns! Och följ vår Facebook sida där vi kommer utgå från all kontakt, frågor, tips och länkar. Facebook sidan hittar du HÄR. 

P2280695

P2280703Sanningen bakom en podd: När man håller en lång monolog för att man berättar något och när den andre tar över riktar mig sig ifrån mikrofonen för att knipa efter luft! Man känner sig som en strandad säl när man pratar så att luften går ur en. P2280705

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting