Tips

Dom bästa badhusen för barnfamiljen i Stockholmsområdet

Det är sen gammalt att vi tycker om att bada med familjen. För oss är det den ultimata aktiviteten och något vi gärna gör tillsammans. Det är roligt, lärande och berikande att vistas i vatten eller jag kanske är praktisk? När jag var liten var jag alltid sist upp i plurret. Letade man efter mig så fanns jag i plurret. Dock var jag aldrig en sån vilding som gjorde volter och dök baklänges. En sån som Hugo är i vattnet! Och vet ni? Det har våra barn tagit efter. Både Molly och Leonore hoppar/dyker från trampoliner!!!

Här kommer våra favorit badhus:

När barnen var yngre badade vi mycket i Medleys badhus i Tyresö. Framför allt för att vattnet är varmt. Det finna två pooler med olika nivå för vattenytan plus en rolig vatten rutschkana.
Förutom de varma poolerna finns det två vanliga. En stor med motionssim men också plats för lek samt en vanlig hederlig barnbassäng.

Vi har badat mycket i Huddinges simhall. Roliga pooler för dom minsta, trampolin, rutschkana, stor pool med plats för lek och en barnbassäng. Nu när båda börjar bli äldre så åker vi hellre hit än Tyresö just för trampolinens skull.

Familjens favoritbad just nu: Husbybadet. Och då menar jag deras äventyrsbad. Forsen är rolig och det finns fler rutschkanor. Relativt varmt i vattnet men inte alls som Medley.

Actionbadet i Västerås. Satan vad coolt och roligt det är här. I och med avståndet mellan Stockholm och Västerås blir det mer sällan och åker vi dit tar vi in på hotell och gör det till ett större äventyr. Bra för alla åldrar mellan 0 till vuxen.

Badhuset i Högdalen badade vi mycket på också när barnen var yngre. Det bästa var att käka efteråt på Babas burger som ligger precis bredvid.

När Sydpoolen fanns i Södertälje badade vi mycket där. Nu finns det tyvärr inte kvar längre. Både jag och Hugo badade där mycket som små i det dåvarande äventyrsbadet.

Ett bad som jag avskyr är Eriksdals badet. Iskallt och obehagligt. En gång flöt det runt en bajskorv i poolen och flera gånger under min tid som tonåring och vuxen har blivit obehagliga närmanden från män. Inte ett badhus som vi väljer.

Örebro har ett roligt äventyrsbad, dit åkte vi på Mollys ett årsdag. Det är nog dessa som jag skulle rekommendera och dessa som vi pendlar mellan. Har jag missat något badhus? Vilka är dina favoriter och varför? Badhuset i Gustavs berg är också bra föresatsen! Det vart visst några stycken =)

IMG_0963

IMG_0965

IMG_0967

IMG_0968

IMG_0970

IMG_0971

IMG_0972

IMG_0973

IMG_0974

IMG_0975

23 Kommentarer

 1. A

  Ni som vill ha äventyrsbad borde kolla in Tropical Island i Berlin. Drömställe för både barn o vuxna. Vi flög dit, en weekend, hyrde stuga på stället o badade varje dag. Va perfekt o alla hade så roligt inkl den yngsta nyss fyllda 1 då

 2. Fanny

  Hej, tänkte bara berätta att sydpoolen visst finns kvar! ? jag va där för bara någon vecka sen med min dotter de ser likadant ut som förut ?

 3. beauty martinez

  Härliga bilder <3
  Btw, om du vill fixa dina naglar eller fransar, så kan du göra det hos Salong Always Beauty (Insta @salongalwaysbeauty) och få 20% på naglar och 15% på fransar, volym eller singel när du uppger mitt namn vid bokning eller om du bokar via boka-direkt är det bara kommentera "BEAUTY".
  gäller er alla fina!

 4. K

  Hej! Älskar din blogg, men måste du skriva det är sen gammalt i var och varannat blogginlägg, blir så himla konstigt att läsa

 5. Lovisa

  Tycker att kokpunkten i Västerås var ganska tråkigt den gången jag var där, men kul om ni tycker om det! Jag tycker att Gustavsvik i Örebro är jätteroligt däremot, rekommenderar verkligen det till alla!

 6. Lina

  Har två barn. En nyss fyllda ett och en fyraåring. Vad är dina bästa tips för en bra badhusvistelse? Hur gör ni med kläder, mat, tar ni ett barn var i omklädningsrummet? Vill gärna bada mer men är lite ängslig nör det gäller vatten o sjukdomar när det komer till barn. Fy, vad tråkig jag låter! Jag lovar, vi gör annat kul också! ? Tack för en grym blogg! ❤

 7. L

  Guld värt inlägg!
  Jag och min vän har fått två badtokiga döttrar 9 och 8 månader är vattnet tillräckligt varmt i Tyresö badhus för dem? Vi har länge snackat om att åka och bada tillsammans men vi vill bada med tjejerna och inte i någon fånig plaskpool :/

Visa alla 23 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting