Tips

Det plingade på dörren…

… & det kom ett perfekt fredagsbud från Scan!

Ett ”Glad hemma-fredag” bud. TACK! Ingredienser till en god pasta med Scans nyhet -Tryffelsalami

Den svenska charken är gjord på Gotländsk tryffel vilket bidrar med en kraftig, nötig tryffelsmak. Det ska bli spännande att testa, jag ÄLSKAR tryffel!

4 Kommentarer

  1. Ia

    Orkar inte ens läsa din blogg när det är en störande annons som lägger sig över inläggen när man läser och scrollar…. reklam förstår jag men detta stör upplevelsen från 10 till 3.

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting