Allmänt

Det här med löften för det nya året

Jag tänker inte ha något nyårslöfte i år. För en gångs skull känner jag mig komplett i livet. Det finns ingenting som jag saknar. Möjligtvis värme och sol men det kommer så småningom. Så som mitt liv ser ut idag, så vill jag att det ska fortsätta. Jag är på gång att plugga till ett yrke jag vill jobba med i framtiden, jag är lycklig i min relation, jag har två fantastiska döttrar och jag har familj och vänner som jag älskar.

Jag är i en plats där jag känner ro enda in i själen. Jag önskar inget annat eller något annorlunda. Så jag struntar i nyårslöften och hoppas att mitt liv ska fortsätta precis som det gör nu. Jag vet vad som är viktigt för mig och dom pusselbitarna sitter ihop!

12463516_10153659697991273_1212235506_n

5 Kommentarer

 1. O.

  Vad härligt att du känner så Paula!
  Själv är det min strävan, men är tyvärr långt ifrån än.
  Men, nytt år = nya tider.

  Kram på dig & God fortsättning! <3

 2. Mia

  Vad härligt, min dröm är att känns så som du gör just nu men har en bit kvar. Så som köpa bostad, syskon till dottern, förlovning med killen och en bra jobb med en bra inkomst… så rätt mycket kvar.
  Jag ger dock inte upp! Jag kommer ha detta inom kort också 🙂
  Sån härlig förebild 🙂
  kram

  http://www.mijaas.blogg.se

 3. Annica

  Jag tycker du resonerar sunt och klokt. Att faktiskt glädjas åt det man har och vara nöjd över det – att inse att det faktiskt är BRA att ha det så som man har det.

  Jag däremot har valt att ha som mål att bli mindre mobil/teknik-beroende. Att i och med det bli mer mentalt närvarande för mina barn. Och då det tredje barnet (som har BF om 7 ynka dagar!) kommer nu i början på januari så kändes det som en rätt prioritering för min del.

  Kram och gott nytt år!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting