Tankar

Det här måste få ett slut

Jag är så less på att ständigt bli påhoppad. Det är inte roligt att hela tiden få utstå ren och skär mobbing här inne. Ni är många, helt fantastiska underbaringar som bidrar med positiv energi men så har vi också bovar.

Så tänkte reda ut två saker:

-Jag är inte perfekt. Långt ifrån. Du kanske har helt andra ståndpunkter än vad jag har och det är helt okej, att vi är olika. Men kom inte och trakassera mig bara för att jag inte är eller tänker som du. Få en större förståelse för olikheter istället

-Jag har inga som helst skyldigheter gentemot någon. Kräks när någon skriver t.ex. skriver ”Det är tråkigt att du driver en blogg men inte svarar på kommentarer. Det är faktiskt din skyldighet”.

Den här bloggen kanske är orättvist uppdelad men det är faktiskt så att det är enbart jag som bestämmer. Och jag har inga skyldigheter utanför mina egna ramar.

Är det så att du spyr galla på mig – Heddå! Sluta besök bloggen, avfölj mig på instagram. Jag kommer att fortsätta göra mitt bästa för att vara din vän på internet, fortsätta att dela med mig av mitt liv och funderingar och fortsätta att försöka inspirera er i hälsa och välmående. Det är stora bitar som jag hela tiden bryter ner för att både själv hitta balansen och visa på hur jag går tillväga för att sätta ihop pusslet.

Jag skulle aldrig någonsin, i det dolda skriva dumma saker till en annan människa. Förlåt, men vilket typ av pissig självkänsla har man om man är kapabel till det? Gör nätet till en trevligare plats att befinna sig på. Både för mottagare och avsändares skull.

Tänk på att dina barn också kommer att göra entré, och hur vill du att hen ska bete sig? Förhoppningsvis kan det vara en morot för dig att som förälder att föregå med gott exempel för dina barns skull istället. För glöm inte bort att mobbare ofta uppfostrar mobbare. Och det är vi väl rörande överens om att vi inte vill? Inte sant?

-Så skärpning! Det här måste få ett slut. Välj istället att sluta komma in här, än att spy galla på mig. Okej?

En tjej som är trött på att få så mycket skit

46 Kommentarer

 1. Emma

  Du förtjänar det verkligen inte <3 Hoppas du verkligen inte tar åt dig, för dem som kommenterar det känner dig inte. Jag gillar verkligen din blogg och kommer nästan hit dagligen!! Följt dig sen Molly låg i magen (men kommenterar typ aldrig), men detta förtjänade en kommentar! Tack för en bra blogg, trots all skit du får

 2. Jennifer

  Tycker verkligen inte du förtjänar alla påhopp och elaka kommentarer, kör ditt race! Ni som vill engagera i er i miljöfrågor och specifikt flyg, gå på flygbolag, företag och större kändisar som familjen Kardashian etc, låt Paula vara.

  Dock skulle jag verkligen önska att du Paula försöker ta några minuter varje dag och svarar på kommentarer. Kenza gör det, Margaux gör det, Hugo gör det ibland, det blir så himla mycket roligare för oss läsare om vi känner en interaktion med dig, tror du skulle vinna mycket på det!

 3. Jay

  Haha har du nån förståelse att majoriteten i världen har noll klimatångest? Du kan ju inte på allvar tro att alla i Sverige ska vägra flyg och ändra en inställning direkt för att du och några andra ångestspridare vill det? Det där projektet kommer ta tid, och jag hoppas på allvar att ni misslyckas pga att ett miljövänligt flyg ersätter dagens. Ditt nättrollande hos Paula förändrar ingenting, det finns bättre, vänligare och mer effektiva sätt att påverka. Ha en skön dag.

 4. Åsa

  Avundsjuka, avundsjuka, avundsjuka. Så typiskt. Du är en stark kvinna, är gift, har två barn, driven och tjänar dina egna pengar. Du har en skit snygg kropp som inte kommit på posten, som du garanterat fått jobba väldigt hårt för. Man blir så trött på folk som ska försöka trycka ner andra. Du är grym! Fortsätt som du gör! ?

 5. Jennifer

  Men alltså du e ju efter bliven Ella. Paula skriver från sitt hjärta att hon inte mår bra av JUST SÅNA kommentarer i de här inlägget o ändå har du mage att kommentera som du gör. Skulle skämmas om jag va tvungen att gå i dina skor. Usch lägg ner. Som Paula säger sluta läs bloggen då de e inte svårare än så.

  Paula, brukar läsa din blogg o följer dig på IG tycker du e en helt fantastisk mamma o person! Keep on going, hat e bara avundsjuka?

 6. Emma

  Men börja tänk till då. Säger du till Greta också att hon måste skärpa sig för du orkar inte ha dåligt samvete?

 7. Therese

  Folk kommer alltid att vara avundsjuka och trångsynta vad man än gör. Fortsätt leva och vara lycklig, förstår att det är jobbigt att lyssna på vad alla tycker om hur man lever hela tiden. Man kan aldrig göra alla nöjda eftersom det verkar ha blivit legitimt att skriva skit till bloggare under anonyma inlägg. Lev som du vill, du verkar lycklig med din familj och ditt liv och det är det som räknas. Du måste precis som alla andra få göra dina egna val utan att kritiseras hela tiden, stäng av kommentars funktionen ett tag så det inte stjäl din livsglädje om trollen inte slutar.

 8. Anna

  Paula! Jag tror det här bottnar i den svenska avundsjukan. Kör på med det du gör och hur du gör det! Du är en queen utan dess like! Vi är fler som hejjar på dig än som inte gör! Du är bäst<3

 9. Mia

  Word!! Förstår mig inte på andra människor som uppenbarligen känner sig så kränkt att man måste stanna upp i livet och skriva ner något elakt innan man fortsätter. Din blogg är på mina topp 3 som jag måste besöka varje dag pga att jag anser att du är bland de vettigaste personerna på bloggmarknaden. Sunda värderingar och ett härligt familjeliv. Med vänliga hälsningar 3 barnsmamman.

 10. Emmy

  Men Ella, varför ägnar du inte ditt liv åt att bry dig om hur du själv agerar istället för att sitta här och spy galla?

  Du kan starta en miljöblogg. Engagera dig politiskt eller gör ngt ist för att attackera en specifik person på detta sätt.

  Gillar du inte hur Paula och andra bloggare lever sina liv. LÄS inte då.

  Tycker inte att bidra till psykisk ohälsa är särskilt mycket bättre (och ja det är vad elaka kommentarer på nätet gör)

  Jag försvarar inte flygande, men jag tycker dina kommentarer är onödiga i just denna blogg. Attackera miljöproblemen från annat håll de ligger faktiskt inte enbart på Paulas axlar.

  Kram

 11. Lollo

  YOU GO GIRL!!! Har följt din blogg sedan dag 1 och älskar dig för den du är!!!??
  Vet att det är svårt, men snälla försök att bara stänga av när alla dessa idioter går loss på din sida… Du är inte värd all den skiten bara för du råkar vara en influecer som delar med dig utav din vardag❤️

  Är så jävla trött på detta gnället angående influencers som flyger. Alla ni gnällrövar, vad gör NI för att förbättra klimatet förutom att avstå från att flyga?
  Äter ni veganskt? ALLT ekologiskt? Har ni sålt bilen? Källsorterar ni minsta lilla? Har ni uteslutit all plast? Alla farliga ämnen ni har i bland annat schampoo, smink, p-piller som åker rätt ut i havet. Tror inte dom reflekterar så mycket över det… men när en offentlig person flyger? Då jävlar 😉

  Är 100% säker på att detta är avundsjuka människor ELLER människor som mår så jävla dåligt med sig själva att man måste sitta hemma i Sverige bakom en skärm o beklaga sig. Stackarna.

  Själv har jag varit ute o rest jorden runt 3 omgångar och är för tillfället i Asien 🙂

  Kram på dig!!!

 12. L

  Men varför ska du hålla på med den kommentaren för ? Vi vet att vi måste ta hand om jorden. Men paula sa ju att om de inför ett miljövänligt alternativ till flyg så kommer hon ta det. Och ja du som kommenterar är ju inte perfekt. Du kör säkert bil vilket är dåligt för miljön och du har säkert rest nån gång i ditt liv. Alla gör ju sitt bästa och gör små saker i livet som är miljövänligt.

 13. M

  Håller med dig Ella! Tror Paula och Hugo inklusive de flesta infuensers är för själviska för att förstå allvaret med hela grejen tyvärr.

 14. Sofie

  Så bara för att hon flyger förtjänar hon skit på bloggen? På riktigt? Det är hennes val sen om det är rätt eller inte? Gör rent i ditt eget skithus innan du smutsar ner i andras. Bara för att hon flyger behöver man inte gå till personangrepp. Prata sakfrågor om det är något.

 15. Svara?

  Hej! Om du inte vill svara på frågor och bemöta följarna så kan du ju faktiskt stänga av kommentarerna och bara köra ditt race. Så får folk bara följa ditt liv utan någon dialog. Sedan behöver du inte svara på allt men har man kommentarerna aktiva så tycker jag faktiskt att man ska försöka svara på så mkt som möjligt annars kan man ju lika gärna stänga ner det. Bara min åsikt 🙂

 16. Ella

  Det hade kanske hjälpt om du visade att du brydde dig ens lite om tex klimatet.. inte bara för din och dina barns skull, men för allas skull! Det här problemet med mobbning på nätet kommer kanske inte dina barn ens få uppleva.. men det verkar du inte ha förstått? Jag tycker du verkar vara en snäll och fin person, men tänker du alls?? Huuur kan du flyga så mycket som
  Du gör utan dåligt samvete och tycka det är värt det??

 17. Emelie

  Paula! You rock! Önskar att jag sprang på dig på stan och kunde göra high five, eller på gymmet efter ett tufft cikelpass! Lev livet, njut av livet. Älska, skratta, gråt var ärlig och sann mot dig själv! Din lycka är din och din familjs, ingen annans. Du – kom ihåg att du är värdefull och f*ck de som inte vill stötta dig påvägen. Det gör jag, aldrig mått bättre och älskar livet! HEJA DIG! Bam!

 18. E

  Så tråkigt att verkligheten är sådan för dig!
  Kanske inte alltid man håller ned om allt, men du är en klok kvinna. Fortsätt med det du gör och hur Du gör det ❤️

 19. Jenny

  Så himla tråkigt att det är så.. Tänkte på det nu när ni reste till Manchester. Inga negativa kommentarer på Hugos blogg men massor på din ?

  Kommentade själv lite negativt i veckan angående ekologiska produkter. Tyckte själv inte att det var elakt skrivet men förstår att det kan uppfattas så om många skriver liknande. Kan ju vara det som får bägaren att rinna över. Ville nog bara skriva att jag följt din blogg länge, enda sen starten och jag gillar den skarpt!
  Tycker också att det är väldigt roligt när du får tid att svara på lite kommentarer emellanåt. Blocka och ta bort folk som skriver massa skit!!

  Stor kram och trevlig helg ❤

 20. Åsa

  Usch det är verkligen inte kul att höra. Jag tycker om att följa dig och uppskattar allra mest dina insta-stories . Jag håller inte alltid med dig men det ger mig inte rätten att hoppa på dig. Tack för ett roligt instagramkonto & blogg och massa pepp och styrka din väg, trevlig helg

 21. Tröttsamt

  Du är nog en riktig pärla du.
  Vad vet du om någonting, skenhelig..
  Varför fortsätter du läsa om hon är så ”jobbig”.
  Sen undrar jag kanske om du borde göra något annat sitta här och bli påverkad av sådant. Gå ut och gå, läs en bok..

 22. Bella

  Å ändå måste folk fortsätta… vad är det för fel på människor? Gillar du det inte så läs inte, lägg din tid på något du blir lycklig av istället för att hacka på andra människor!

  Paula… kill them with kindness…. ❤️

 23. Martina

  Det är för att hon numera har blockerar alla som kommenterar negativt, främst om hennes beteende inom hälsa och träning. Jag förstår att sanningen svider för henne eller att hon inte är kapabel att se hur hon uppfattas utåt sätt.

 24. Johanna

  Hej!
  Har precis börjat läsa din blogg och jag har reagerat på att du får utså sjukt mycket skit och elaka kommentarer. Det är INTE okej. Jag läste en kommentar högt för min man igår för jag tycker det är så skevt att vuxna människor kan skriva så till andra. Medan jag läser den börjar jag nästan gråta för det är så vidrigt!
  Jag tycker att du verkar vara en toppenperson och jag gillar din blogg och sättet du skriver på! Hoppas att du orkar fortsätta! Trevlig helg!

 25. Stina

  Paula, du gör att jag växer som människa <3 Va med i trolljägarna nästa gång så får de skämmas lite i TV 😀

 26. Jennifer

  Hej Malin!
  Jag fördömmer också Anonyms kommentrar, den var väldigt osympatiskt skriven och verkar inte ha tagit till sig av Paulas inlägg alls!
  Men det tycker jag faktiskt inte att du har heller. I min värld är ”Blev du rövknullad imorse på fel sätt?”, en fruktansvärd mening och ett hemskt bemötande till en annan människa. Jag tar illa vid mig på flera sätt, bl.a. av kopplingen till sexuellt våld.
  Jag tolkade Paulas inlägg som att vi alla måste fundera hur vi formulerar oss på nätet så att det blir en trevlig miljö.
  Jag ber dig därför att tänka över hur du själv kommunicerar när du säkert bara har goda intentioner.

  Allt gott,
  Jennifer

 27. Sofia

  Läste du precis det Paula skrev? Hon bad inte om fler tillrättavisningar och är säkert väl medveten om sina egna brister. Som hon skrev ”jag är inte perfekt”.

  Om du tycker att hon målar fasad och att du ser en massa brister du inte tycker om lägg din tid på saker du blir glad av, du kommer må betydligt bättre av det!

 28. J

  Herregud vad människor är vidriga och jag vet som du att man inte ska ta åt sig men man gör det ändå när man får påhopp efter påhopp. jag vill bara sända dig kärlek och säga att jag vet hur det kan kännas och att jag uppskattar dig sååå mycket och älskar att titta in här. Önskar jag bodde i Stockholm och kunde bjuda ut dig på en träningsdejt, vi känns så lika i så mycket. Ha en underbar helg och spotta på alla människor som slänger skit, dom är inte värda en enda liten tanke av dig <3

 29. Emina

  Jag tror nog att denna kommentar är lite väl onödig och det är nog sådana här kommentarer hon pratar om. Om hon nu är sådan börda för honom som säkerligen du inte känner till så får nog han göra något åt det att du påpekar det bidrar tyvärr inte till något. Glöm inte att ingen av oss är perfekt och att vi ALLA har sidor som någon annan ej uppskattar. Visst är det härligt att man slipper umgås och följa personer som man har negativa åsikter om. ?

 30. Karin

  Usch så tråkigt med negativa kommentarer. Har aldrig förstått det där med att försöka trycka ner andra för att må bättre själv?
  Jag tycker att du driver en kanonblogg Paula och jag läser varje dag, kommenterar då och då. Kram!

 31. Janni

  Grym blogg och du verkar vara en grym person. Följer både din och Hugos. Älskar era bloggar och ert sätt att skriva. Glädje, känslor och en jäkla massa humor.
  Fortsätt som du gör Paula.
  Håller med allt du skriver, sluta upp och läs om man inte är intresserad av bloggen. MEN fram för allt, SLUTA GENAST med mobbningen som vissa av er håller på med här i kommentars fältet, vuxna människor är vi väl. Blir vansinnig!!!!Måtte ni inte föra över det på era barn.

  Kör hårt Paula!!!!

 32. Anonym

  Jag ser inga påhopp?

  Men tror det kan bero på att du är så skenhelig med många saker. Folk gillar inte skenhelighet.

  Det kan också vara bra att se sig själv i spegeln ibland.

  Du kan fråga Hugo. Han vet nog var det brister för dig och det blir säkert en börda för honom också.. .

  Hela livet kan inte gå ut på att måla fasad om insidan är oinredd.

  Lycka till!

 33. Patricia

  Du är så bra och bäst! Skit i alla
  Det finns svartsjuka överallt. Pussar och kramar ❤️❤️❤️ kärlek till dig. Fortsätt så

 34. Kimberly

  Hej Paula!
  Grymt skrivet!
  Din blogg är jätte härligt att läsa, lite som gott och blandat!

  Jättetråkigt att se hur vissa personer tror att de har makt över att kritisera varenda liten sak som inte de själva skulle göra till ex eller som de inte anser är ”rätt”!

  Håller med dig fullt om att mobbare uppfostrar mobbare, tyvärr så har vi fortfarande många som är trångsynta och det får jag se varje dag då jag sticker ut i mängden och är kortväxt!

  Starkt skrivet och stå på dig och din blogg ❤️

 35. Linn

  Finns ingen som inspirerar mig så mycket som du gör, Paula! Och ingen har nånsin rätt att klanka ner på folk pga hur de lever sina liv! Ni är för det första grymma föräldrar som verkar göra allt för att era tjejer ska ha det bra, vara trygga och lyckliga. Det är det viktigaste! Sen om ni väljer att resa mycket- det är ert val! Ni gör kanske mycket annat som klimatkompenserar. Förstår att det är svårt att blunda för alla nättroll! Jag tycker iaf att ni är underbara!

Visa alla 46 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting