Kärlek

Det här är kärlek

Man kanske kan tro att vi har kylen full med Clean, men så har sanningen inte sett ut. Har pikat Hugo och skickat kontoutdrag när jag handlar mig egna Clean, dag efter dag.

Igår stack han iväg på kvällen och messade efter en stund:

”Kom ut”

Hugo: Nu har frugan en egen kyl

Paula: Bae, jag älskar dig!

Det här är kärlek i den renaste formen, vilken gåva!

2 Kommentarer

  1. :)

    Detta är inte kärlek – det är reklam. Känner spontant att detta inlägg verkligen borde märkas ut som reklam, för även om det inte är ett samarbete, är det reklam som gynnar dig personligen eftersom du och Hugo bor under samma tak. =)

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com