Okategoriserade

Det grå skåpet

Många frågar vart det kommer ifrån. Det är faktiskt min mormors gamla skåp som stått på vårt landställe. Det är fult furu från början och det tog en vecka att måla det grått. Min mormor var den som målade det, fina mormor.

Vi behöver verkligen skåpet. Vi förvarar allt vårt porslin i. Jag älskar vårt kök men det finns inte mycket förvaring. Kanske att man ska bygga en köksö?

 

Ikväll visar jag köket och matsalen =)

 

 

 

image

image

image

12 Kommentarer

 1. Fanny

  Hej Paula! Skulle du vilja visa hur gardinerna i vardagsrummet ser ut? ? Tack för en jätte bra blogg och jag älskar din och Hugos podd ? Kram

 2. Nena

  Hej!
  Undrar hur mycket der kostade att bara göra ert golv? Alltså slipning, fogningen o laseringen? (Eller vad det är ni har gjort? 🙂
  Vad ska man säga att man vill ha om man vill ha golvet som ert?
  Vet du hur dom gjorde det? Med lasyr? Lut?
  Huuuuuuuur? 😀

 3. Tessie

  Jättefint skåp! Vi har också ett vitrinskåp där vi förvarar allt finporslin och alla finglas. Det är träfärgat och jag skulle verkligen vilja måla det vitt, men har inte hittat tiden och orken än…

 4. Paula Liukkonen

  ”Fina mormor” hälsar att skåpet heter ”Marimekko” eftersom dess ursprungliga modell kommer från Armi Ratias hem (Marimekkos skapare). ”Fula furun” är tall från vår egen skog i Sammi. Skåpet har snickrats av en mycket duktig lokal snickare.
  För målningen som tog en hel vecka svarar jag för!
  Hälsar Målar Murre från Tallinn

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting