Allmänt

Det finns ingenting…

-Som värmer ett mammahjärta mer än fina ord och handlingar till ens barn?

-Som gör en så hungrig som efter ett besök på badhuset!

-Visst blir man full i skratt när en förstagångsförälder introducerar smakportioner tidigare än rekommenderat för att bebis ”visat intresse”? Men hey-vi har alla varit där!

-Som retar gallfeber på mig om du tar min mat!

-Som får en att skratta som gulliga djurvideos och filmer på fails

-Och dåliga skämt!

-Det finns ingenting som förundrar mig mer än barns logik. Ibland att det hysteriskt komiskt är man hör hur dom kommer fram till ”rimliga” slutsatser

-Det finns ingenting som gör mig så peppad på träning än nya, fina träningskläder

-Som skrämmer mig mer än smuts! Kommit på att jag har en fobi… ”Mysofobi”- rädsla för smuts. Stök och smuts får hela min själ att dö

-Som gör mig så glad när jag kommer över smarta life hacks! Senast i ledet är våtservetter för ansiktet, sådana paket bor numera i min ryggsäck. Perfekt att torka av sig med efter ett träningspass för att direkt få bort orenheter

15 Kommentarer

 1. Sara

  Det där med ansiktsservetter skrev du redan om för suuuuperlänge se när du tränade med bea efter molly! Haha

 2. Nina

  Jag fattar exakt vad du menar med det där med förstagångsföräldrar! Och HALLÅ allihoppa, hon skrev det med glimten i ögat ? jag kan inte förstå vad du har för bittra följare Paula! ? Men keep it up ? du ser fantastisk ut!

 3. Ann

  Jag blir tokig av smuts omkring mig. Kan ej ens laga mat utan att samtidigt diska rent. När jag är färdig med maten så syns det inte ens att jag lagat mat. Apropå barns logik, jag dog av skratt vid ett tillfälle när min dotter var runt 4 år gammal. Vi var oense om någonting och hon blev skitsur och höjde rösten. Varpå jag sa, nu får du sänka rösten. Hon svarade kaxigt: – Jag har väl ingen fjärrkontroll i halsen.

 4. Nathalie

  Klart man inte ska prova för tidigt. Men att sakta introducera och inte ge det som är dåligt för bebis är ingen fara att ge. Men de ska inte ersättas som ett helt mål, utan bara som en smakportion.

 5. Nathalie

  Det där med smakportioner för tidigt förstår jag faktiskt inte vad du menar med. Fick min 3e unge i vintras, han visade tydligt intresse för annat än mjölk strax innan 4 mån. Varför skulle han då inte få det? Medan mellersta inte visade intresse alls. Å De Var absolut inga problem enligt bvc om han ville det själv. Så att de är först föderskor som gör så tror jag inte stämmer. Du menade nog väl, men de blev lite tokigt?

  1. Sara

   Håller helt med, vad är det att skratta åt? snarare så visar det på en bra och uppmärksam förälder som är lyhörd till sitt barns behov och intressen redan tidigt, så dålig och överlägsen stil att se ner på andra bara för att ens egna barn är lite större..? är lite besviken faktist!

 6. Linn

  Hej Paula!
  Du som kan nå ut till många personer kanske ska slå ett slag för hur viktigt det är att rösta i EU-valet med tanke på all högerpopulism som får mer makt i Europa senaste tiden.
  Kram

 7. Cristina

  Det där med smakportioner var inte roligt alls. FAIL på den.
  Vårservetter kan vara bra om man vill ha massa ”skit” i ansiktet…går inte riktigt ihop med din ”mysofobi”.

 8. Kajsa

  Rimmar fruktansvärt dåligt med mom-shaming från din sida. Låt förstagångs-föräldrar va, alltid. Ingen skrattar/mår bättre/har nytta av din pik att påbörja smakportioner tidigt. Vi har alla varit där och måste få va där. I fred. Usch.

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting