Tips

Det börjar klia i håret bara utav att tänka på löss!

Inlägg i samarbete med Loppi

Härom veckan så skulle mamma hämta Molly på förskolan. Dom berättade för mamma att Molly hade kliat sig mycket i håret just den dagen. Mamma ringer mig, och berättar detta. ”Åk förbi apoteket! Köp allt som finns för löss! Jag och Molly stannar utomhus tills du kommer, jag vägrar att kika!”. Det finns ingen som hatar löss så mycket som min mamma. Molly fick absolut inte ta av sig sin mössa, och jag minns den enda gången när jag var liten och fick löss. Mamma ringde sin bästa kompis som fick lus behandla mig, mamma klarade inte av det.

Jag har inte kommit i kontakt med löss än så jag vet inte om jag kommer att reagera lika starkt som mamma. Loppi samarbetar med ”Paranix” och har tagit fram guiden som alla föräldrar någon gång kommer att behöva komma i kontakt med – nämligen ”Luskollen”.

Inne i luskollen så får man guidning i fakta om löss, hur man behandlar löss, och råd om hur man kan undvika löss när det t.ex. går på förskolan. Du kan vinna ett luskitt från just Paranix med ett värde på 745 kr genom att dela med dig av din värsta lushistoria här. Jag har ingen historia än, men är redo genom att ha köpt medel hem. Det står inne i tvättstugan och bara väntar på att flickorna får ohyra i håret.

paranixatavlingen

I filmen nedan berättar grundarna utav Loppi, Charlotta och Katarina om sina värsta lushistorier:

4 Kommentarer

  1. Emmy

    Jag hade löss nån gång när jag var liten, eller jag var kanske 11 år, hade troligen fått det av min 7-åriga lillasyster. Min äldre syster fick det med. Kommer inte ihåg så mycket av att det kliade eller nåt. Men kan fortfarande få mardrömmar om det vidriga avlusningsmedlet vi använde. Man var tvungen att ta i det i håret och sen sova med det och tvätta ur det på morgonen, och sen göra samma sak typ en vecka senare. Lukten var vidrig och ger mig typ kväljningar nu när jag tänker på det, blä!

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting