Dagens mat

Det bästa omelettreceptet

På tal om omeletter, inget slår en omelett som har lite curry i sig. Den här varianten hänger med mig, och jag brukar äta den minst en gång i veckan som lunch. Du behöver:

 

2 ägg

Fetaost

Spenat

Tomat

Och en massa tryffelolja

 

Jag blandar äggen med smulad feta och curry. Sedan slänger jag ner röran i en stekpanna på medel. Sedan rör jag den inte, den får tillaga sig själv så att den blir nästan som en fajita. Toppa med tomat och spenat =)

P6130923

P6130925 P6130926

P6130927

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting