Okategoriserade

Paula & Hugos Podcast

Och här är första riktiga avsnittet på podden! Boom, kul, skojigt, roligt och samtidigt lite läskigt att komma igång. Jag känner mig själv och Hugo, vi kommer bara mala på och i efterhand tänka ”oj, sa vi kanske lite för mycket nu?”. Tanken med vår podd är att vi ska ha ett ofiltrerade snack med varandra. Som att den som lyssnar på podden sitter som en fluga på väggen hemma hos oss. Vi kommer prata om allt mellan himmel och jord, och vi kommer besvara lyssnarfrågor varje vecka. Så ställ gärna dian frågor här på facebooksidan.

Nytt avsnitt kommer att komma upp varje tisdagsmorgon. prenumerera och recensera! Vi vill ta del av era åsikter så att vi kan göra podden till de bästa! =)

”Det är inte rättvist”- klicka här för att lyssna via iTunes och här för acast och android! Tanken är att podden ska släppas via Spotify också inom kort

Paula&hugos_Podcast
/ Paula

7 Kommentarer

 1. Amanda

  Var tvungen att surfa in här bara för att kommentera. Igenkänningsfaktor: 100%! Min sambo och jag har ett förhållande VÄLDIGT likt ert, minus barn. Jag är projektledare och han är.. inte det 🙂 Känner igen mig mycket i diskussionen som Hugo också påstår, att det är ”din väg eller ingen väg” för så är det i mitt förhållande också. Underhållande, igenkännande och klok. Tack!

 2. Nathalie

  Så himla bra första podavsnitt! Så mysigt att lyssna på er två och höra era tankar, åsikter och hur ni resonerar kring olika saker. Längtar tills nästa avsnitt 🙂

 3. Agge

  Jag har legat i soffan efter träningen och lyssnat på er podd! Jag kan ge både ris och ros. Vi börjar med ris där temat fanns med men kanske inte så rak linje att det verkligen handlade om det när ni pratade. Även att det verkar som att du Paula kanske inte riktigt lyssnar på vad Hugo säger egentligen. Men ros är att ni är goa och små roliga ibland. ”jag är dålig på att inte veta vad jag är dålig på” – haha high five på den Paula.

 4. Emma

  Bästa podden! Har skrattat och relaterat! Grymt jobbat, längtar redan till nästa avsnitt.
  Ni är bäst! Puss&kram!

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting