Träning

Den svettiga pyramiden

En sådan här pyramid tycker jag om att kötta! Fick dessutom med mig bae och då vart det ännu roligare.

Pyramidens övningar:

-Goblet squat

-KB sving

-Slamball

Pyramidens upplägg:

6-8-10-12-14-14-12-10-8-6

Kör igenom pyramiden i ett svep och vila när det behövs. Jag kom in på 20 minuter, kör du också och försök slå min tid. Varnar för extrem svettfest, det sved ordentligt i ögonen på sista varvet!

4 Kommentarer

 1. Beatrice

  Hej!
  Jag blev riktigt sugen på att köra det här passet idag för jag älskar övningarna!
  Men jag förstår nu i efterhand inte om jag gjorde rätt för det tog mig över en timme haha 😆

  Låt oss säga att jag är på ”nummer 10”
  Ska jag då först köra 6 squats och sen direkt börjar om räkningar från 1-8 squats och sen gå över till 1-10 squats så jag då gör 24 squats totalt innan jag går över för att göra detsamma på dom andra två övningarna?
  Försåt du min konstiga förklaring här? 😅

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting