Dagens frågaTips

Den lättaste flätan av dom alla- så gör du en fiskbensfläta

Vi avslutade våra tre snabba looks med att gå igenom HUR man gör en fiskbensfläta. Jag hade en bild av att just den flätan är den svåraste att lära sig medan Marre menade på att den är lättast att lära sig🙈

Såhär gör du en fiskbensfläta:

Ta ut en slinga från håret där du vill ha flätan och gör endast TVÅ grenar (i en vanlig fläta tar du ur tre grenar). Separera lite, lite hår med hjälp av fingrarna/naglarna från kanterna varenda gång du ska korsa grenarna.

Var inte rädd för att ta i lite!

Jag hade redan lockat hår från den första looken (läs om hur du kan göra ditt hår festfint på endast sju minuter HÄR). Så fiskbensflätan fick bli ett fint komplement till lockigt hår som vi satte upp i tofs.

Av alla våra tre looks var det här min favorit! Lång lugg, fiskbensfläta OCH lite extra volym av dom tidigare lockarna😍//Vilka frisyrer skulle ni vilja se oss skapa i detta ”steg för steg” content i framtiden? =)

6 Kommentarer

  1. Malin

    Såna där slarviga knutar mm som ser snabbfixat ut, men som ofta kräver lite mer. Jag får aldrig det att hålla hela dagen för sätter det löst för att det ska se slarvigt ut, sen ramlar det ner.

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting