Bilder

Del 2

Jag testade för första gången på en lipomassage igår under eventet. Det är en behandlingsform som gör ens hud taightare och får igång blodcirkulationen i kroppen. Behandlingen driver även bort slaggprodukter. Det var en ny upplevelse och det absolut roligaste var kroppsstrumpan som man var tvungen att ha på sig. Jag skrattade åt mig själv när jag stod där och såg ut som en uppstoppad korv =)

Stephanie var också gullig

En gruppbild när vi skålade i champange och smetade på oss ansiktsmasker

Vår rekationschef Stina hade styrt upp allting så bra!

Malin

Tack så mycket till Arnalids spa & relax. Det var ett riktigt bra spa med bra personal, service, behandlingar, massage, bubbel och bastu. Jag kommer nog att besöka dom fler gånger när det finns tid. Efter spat så gjorde vi oss i ordning för att avnjuta en trerätters middag på restaurang BankOmat.

Lite häng

Supersnygga Stina. Bilder nedan är lånade av Love

Tack till BankOmat som levererade lika god mat som alltid!

2 Kommentarer

 1. Lovisa

  Hej Paula!
  Jag läste nyss på Blondinbellas blogg att hon kommer spara hela barnbidraget varje månad till deras son, inför framtiden som första lägenheten t.ex. http://blondinbella.se/2013/10/spara-till-vart-barn/

  Eftersom mina föräldrar inte har sparat något alls till mig (jag är 15 år nu) och jag är väldigt orolig över min egen framtid ekonomiskt, så tog jag mig tiden och läste igenom alla kommentarer. Och det var många blandade åsikter. Vissa tycker att barnbidraget borde vara inkomstbaserat, att barnbidraget är till för att försörja sitt barn under uppväxten, att dessa skattepengar inte ska gå till ett annat barns körkort eller framtida lägenhet, att man borde kämpa för sin egen ekonomi osv. massa olika åsikter.

  Jag är väldigt intresserad av hur ni kommer göra för era barn och även vad du har för åsikter om Blondinbellas tänk. 🙂

  Kram!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting