Okategoriserade

Del 2

Det var gott och superenkelt att tilllaga, 3 av 5 toasters!

20121130-203100.jpg

Satt och tittade på postkodsmiljonären, jag kunde alla frågor och Hugo kunde ingen =)

20121130-203214.jpg

Vår diskmaskin är ju sönder så nu sitter vi och gör sten, sax påse om vem som ska diska. Måste fuska på något sätt så att jag slipper…

20121130-203723.jpg

Såg att någon önskade en bild på magen, här kommer den =)

20121130-203759.jpg

18 Kommentarer

 1. Johanna

  Hejsan. Jag vill börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg & läser den dagligen för du skriver så bra och berör viktiga ämnen.
  Men jag har en fråga.
  Hur har du tänkt sedan när barnet är fött, jag förstår att hon/han kommer synas en del på bloggen. Men utan att barnet har gett sitt medtycke till detta eller vad man ska kalla det. Han/hon har inget val utan bilder på hennne/honom publiceras ändå ch barnet kanske inte gillar detta när han/hon blir äldre med massa bilder på sig själv cirkulerande på internet.
  Jag vill mest höra din synpunkt om detta. Jag är verklinge inte ute efter att vara negativ utan tycker bara detta är en intressant fråga.

  Hoppas du fortsätter blogga på samma sätt du inspererar många människor! 🙂

 2. Matilda

  Såg gott ut och fin mage har du med 😉 Får man passa på att tipsa om sin julkalender här? I dom flesta luckor är det mat & bak relaterade produkter men då och då dyker även några riktiga guldkorn upp 🙂 Du hittar den här –> http://goo.gl/RLqhG

 3. Denise S

  Hej Paula! Jag måste bara ta tillfället i akt och säga att jag älskar din blogg! Även fast jag själv inte väntar barn tycker jag att det är spännande att läsa din resa! Jag hittade en video idag som jag tycker du borde se. Det är en familj som fotat magen varje dag i nio månader, riktigt coolt att se hur den växer!! 🙂 http://www.9months1000pics.com/ sköt om er kram!

 4. Nicole

  Hej Paula!
  Hur tog ni beslutet att behålla barnet? Med tanke på att ni inte hade varit tillsammans så länge och för att ni är unga.
  Kan tänka mig att eran bebbe blir jättesöt! 🙂
  Pussar! (älskar din blogg)

 5. tatjana

  Hej Paula!
  Jag är 16 år och vill börja träna på något gym, men har ingen koll på vad det finns och åldersgräns. Har du något tips på ett bra gymställe ? 🙂

 6. Matilda

  Nicole, man behöver inte ”äta för två” när man är gravid. Bebisen får vad den behöver av det mamman stoppar i sig ändå.
  Du är bäst Paula !<3 roligt att se hur magen utvecklas:)

 7. Olympia Thurfjell

  Måste bara säga att du verkar vara en så himla fin människa Paula! Är glad för eran skull att ni ska få en liten bebis och jag vill önska er all lycka till med graviditet, barn, förhållande och allt vad det innebär. Du är grym! Kram

 8. Nathalie

  Svar till Lina T.: Det är möjligt och även efter det. Jag hade en vän som hade mens och inte hade någon synlig mage utan trodde hon hade lagt på sig lite. 🙂 Hon gick och gjorde en undersökning och fick höra att hon skulle föda om tre veckor.

 9. Valeria

  Paula jag tycker du verkar vara en så söt tjej. Jordnära, rolig och allmänt skön. Jag hade själv en blogg för några år sedan men tyckte att det var för jobbigt med tråkiga kommentarer. Det är så himla kul att du också är ung och gravid. Jag väntar min första bebis i februari, är 23 år. Fortsätt blogga för det är så himla kul att följa dig! Kram

 10. Amanda

  Nu ser man ju faktiskt att de ligger någon därinne, såg även på Hugos blogg hur stor den blivit på nån dag typ, haha 🙂

 11. Lina T.

  Hej!

  Vissa säger att vissa fortsätter ha mens i 1-3 mån fast man är gravid. Jag tror inte det är möjligt… Men vet du om det kan råka hända? Jag vill gärna veta 🙂

Visa alla 18 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting