Bilder

Del 1

Igår så hade vi på vimedbarn ett event för våra bloggare. Det kändes så naturligt att få umgås en dag. Dagen började på Arnalids spa. Här nedan är en bild på alla bloggare. Från vänster är det:

Malin, Love, Sofie, Sandra, Eva-Lotta, Hanna, Stephanie och Jessica

Bubbelpoolen, bild lånad av Love

Skål

Vi vart bortskämda med goda frukter, bastu, bad, massage, ansiktsbehanlingar och lipomassage. Här satt ett gäng i bubbelpoolen och där vi gjorde en presentation på oss själva. Vem man är mer än bara bloggen

Snygga mammor

Eva-Lotta bjöd på sig själv under ansiktsbehandlingen

Sofie njöt också

En rosig Paula efter att jag också fick en ansiktsbehandling

11 Kommentarer

  1. Felicia

    Det är så fantastiskt roligt att läsa din blogg. I motsats till andra bloggare så verkar du vara äkta och ärlig. Jag har läst Hugos blogg sedan ett par år tillbaka och började på så sätt följa din. Varje gång jag ser att du gjort ett upplägg så blir jag glad, eftersom jag vet att du kommer lägga upp fina bilder på Molly (som är en riktig skönhet redan nu), bilder på dig -ofta leende och sedan bilder från ditt liv, så äkta och vardagligt. Jag förstår att Hugo tycker du är en naturlig skönhet och en fantastisk mamma, för du verkar vara en sån glad tjej med självkänsla! En stor eloge till dig för att du är dig själv och gör bloggvärlden så mycket mer äkta!

    / Felicia

  2. hannarunesdotter

    Taaack för igår, jag är fortfarande helt slut och mör i kroppen efter all avkoppling och god mat! Haha. 🙂 Kram!

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting