Okategoriserade

Del 1

Jag och Hugo har varit och handlat middag

Hur smidigt är inte det här? Om det blir gott kommer det bli många abba middagar när barnet blivit större om mamma inte har tid att laga något avancerat =)

Kvällens film, jag och mina hajfilmer hehe

8 Kommentarer

  1. Leticia

    Nu har de andra tre snapsarna laagtrs fe4rdigt.Kanelsnapsen skulle kanske laagtrs ett tag till. Men vill ju ha den til jul. Lingonsnapsen e4r god men ble5be4rssnapsen har dragit ff6r le4nge. Ska prova att sockra den och spe4da ut den lite.

  2. Sanna

    Kan du inte vida receptet på det ni åt? Den där laxen eller allt ser väldigt gott ut! Skulle vara väldigt glad om du la upp receptet! 🙂

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting