Bilder

Dejt med våra bästisar

Idag har vi haft en riktigt bra dag. Vi hade dejt med våra bästisar Jessica, Kiara och Tigra. Vi har träffats kontinuerligt under barens uppväxt och dom har varit vänner sedan födseln. Det är fint att se alla fyra leka idag. Småttingarna kommer hela tiden ikapp och kan vara med på ett helt annat sätt. Det känns så himla mycket lättare. Vi har ingen vagn med oss när vi hittar på saker, och bara en liten ryggsäck med blöjor.

Molly har sagt ett tag nu att hon gärna vill till Polismuset. Så det var dit vi åkte idag. Hon säger också att det är Polis som hon vill bli när hon blir stor. Jag ville också bli Polis, det var min dröm. Körkortet fick jag i vecka 36 med Molly i magen. Hugo tyckte inte alls om min dröm om att bli Polis, och jag vek mig. Om Molly menar allvar så kommer jag att stötta henne. Vill hon bli Polis så kommer jag att uppmuntra henne och på samma gång få leva ut min dröm genom henne. Mina barn får bli precis det dom vill, jag ser ingen prestige utan kommer verkligen helhjärtat att stötta deras drömmar. Hoppas, hoppas, hoppas att dom vill vara kvar i Sverige som vuxna. Det är självklart utvecklande att flytta utomlands men jag vill träffa mina barn sådär spontant som jag träffar min egen mamma. Scenariot att dom studerar utomlands och träffar en kille eller en tjej som dom vill leva sitt liv med och blir kvar… Bildar familj. Då finns det bara en utväg, jag och Hugo får flytta efter barnen! =)

När fick så långt hår?

P3241380

Tatueringar måste man ha

17391762_10154833005356273_1362191848_n

Fina kompisar <3
P3241389

P3241397 P3241406 P3241408

P3241418

P3241435
P3241446

In i finkan med tjuvarna P3241469 P3241470 P3241473

17495947_10154833005881273_1568956678_n

P3241484 P3241487

P3241490 P3241498
P3241507 P3241512 P3241514 P3241516 P3241522

18 Kommentarer

 1. Dennis Kristiansson

  Hej Paula! Vill först säga att din blogg är super bra! Läser varje gång du lägger upp något! Men frågan var. Varför tar du inte upp det med polisutbildningen igen? Du ska ju även följa dina drömmar! Och leva dom genom dig och inte bara barnen om dom nu vill bli polis? Ha en fin dag! 🙂

 2. Rebecka

  Svar till tidigare kommentarer. Jag tycker inte alls att texten inte hänger ihop. För att börja polisutbildningen måste man ju ha körkort 🙂 säkert därför hon tog upp om körkortet… Jag går min första termin på polisutbildningen och jag älskar det! Finns ju så mycket inom polisen som man kan jobba med, det är inte bara att patrullera ute som vissa verkar tro 🙂

 3. hanna

  Verkar som att det blev lite knas i texten. Förstår inte alls vad ditt körkort och när du tog det hängde ihop med övriga texten.

 4. H

  Dina texter är osammanhängande och innehåller otroligt många syftningsfel. T.ex. ”Polis, det var min dröm. Körkortet fick jag i vecka 36 med Molly i magen. Hugo tyckte inte alls om min dröm om att bli Polis, ”. Är bloggen ditt jobb eller bara en hobby?

  1. Ellinor

   GE DIG, ”H”! Så jävla onödig kommentar. Man fattar klart och tydligt att hon menar att man måste ha körkort och att hon kanske hade tänkt satsa på att plugga till polis efter att hon fått sitt körkort eftersom att det är krävande att ha ett körkort inom det yrket? Läs lite mellan raderna, människa!
   Dessutom måste man inte ha korrekt grammatik bara för att man jobbar som bloggerska. Det finns en anledning till varför Paulas blogg är stor och hennes dagliga läsare skiter nog i hennes ”särskrivningar” osv, vi förstår ändå.
   Om du stör dig så jävla mycket på detta och måste klanka ner på någon som gör sitt bästa, så finns det en jävligt enkel sak att göra – LÄS INTE BLOGGEN. Gå in på en blogg där grammatiken och upplägget är perfekt men där innehållet är fruktansvärt tråkigt, svårare än så är det inte!

   You go, Paula!!!!!! Kärlek till dig ❤

 5. Hedda Söderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 6. Alexandra

  Min sambo är polis. Inget jag skulle stötta mina barn i att bli tyvärr. Vet inte om du hänger med i debatten kring polisen, tyvärr speglar den nästan bara löneutvecklingen i media men det är mer än så. Ångesten när min sambo åker iväg till jobbet för att jobba dygnpass i en av Sveriges värsta förorter, där poliser blir stenade, hotade tom misshandlade är jobbigt nog. Att veta att mina barn skulle ha samma arbetsförhållande..nej det önskar jag ingen mamma!

  1. Majda

   Håller med dig Alexandra. Finns så många andra yrken man kan ha som ”drömyrke” för barnen i framtiden. Att drömma om ett jobb där barnen kommer vara i fara 80% av arbetstiden är bara galet.

  2. Frida

   Tror du på anarki istället? Vår lands poliser kommer alltid vara någons barn. Det finns många yrken föräldrar inte önskar sina barn, men barnen blir så småningom helt och hållet fria individer och har således rätt att bestämma själva.

   1. K

    Ja det ser jag!men förut så har jag för mig att Paula skrev att hon var mer rödhårig och nu ser det väldigt ljust ut på bilderna. där av frågan!:) kan ju se olika ut på olika bilder ?

Visa alla 18 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting