Bilder

Dejt med Molly

  1. Molly var ledsen så jag lovade henne en dejt bara jag och hon så fort vi kom hem från sjukhuset. ”Mamma du lovade att bara du och jag skulle göra något idag”. Lilla älsklingen glömmer ingenting nu förtiden =) Vi gick till Dino Park för att spela lite minigolf och äta. Gud vad roligt vi hade, det var helt fantastiskt att spela mini golf med Molly. Hon ville köra en gång till så nu har Hugo lovat henne en dejt i veckan.

Lägg Dino Park vid Kata Beach på minnet, en grym mini golfbana. Mitt i djungeln och en massa dinosaurier. Vi gick bland djungel, genom vattenfall, i vulkaner och över stenar för att köra alla banor. Det var den bästa mini golfbanan som jag har varit på faktiskt!

Vad tycker du är roligt att göra med det stora barnet?

image

image

image

image

image

4 Kommentarer

  1. Tanya

    Kan inte du visa en för -o efterbild på magen, från kanske 1 vecka efter förlossningen och hur du ser ut nu?
    Jag har typ tappat hoppet om en platt o fin mage, har fortfarande lite hängig/degig mage ?

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting