Allmänt

Dan före dan

 

Dagen innan avresa. Imorgon sticker vi till Maldiverna och det känns underbart. Väskorna är halvt packade men vi tar det sista imorgon. Det är pirrigt, Maldiverna har varit ett drömresemål sedan jag var liten.

 

Förväntning: Vi kommer hänga på stranden från morgon till kväll. Det enda som behövs är egentligen badkläder.

Sanningen: Jag och Hugo har ju något problem och har förmodligen packat ner för mycket kläder precis som vanligt.

Förväntning: Jag kommer börja varje morgon med att löptur runt hela ön innan barnen har hunnit vakna.

Sanningen: Det är troligare att Hugo skulle mirakulöst sluta andas högt som en kompressor. Jag är och förblir en morgontrött person och går gärna upp när jag måste. Men senare på dagen, då kanske jag får till löpningen.

 

Förväntningar på kvällen: Idag tog Michan examen så det ska vi fira!

Dagens visdomsord: Snor någon din energi? Bryt.

Dagens uppmaning: Värna om dina vänner <3

 

-På söndag släpper vi platserna till mammaträningen och det är först i kvarn som gäller! =) 

En del av gänget vi åker till Maldiverna med

P7301684

Kommentarer

 1. Erica

  Alltså eran instastory är GOALS!! Ni måste berätta om hur ni bokade resan, alltså vilket flyg för antar att det inte va vanlig ekonomi ni åkte med! Och vart ni ska bo och så. Jag är sämst på att boka resor så skulle verkligen uppskatta om ni kunde skriva ut allt.
  Önskar er en fantastisk semester!

 2. Sara

  Hej.

  Ser att du tränar regelbundet. Grymt av dig.
  Men räknar du kalorier? Om inte, Hur vet du att du inte äter för mkt eller för lite om dagen isf?

  1. Klara

   Hon kanske äter det hon är sugen på när hon är hungrig och slutar äta när hon är mätt? Det är ett ganska bra sätt att vara välmående på. Hoppas att du får en bra semester med din härliga familj, Paula!

 3. Kimberly

  Snälla berätta sen hur det var!! Jag & sambon tänkte åka dit i sommar & skulle verkligen behöva lite tips! 🙂🙂😀

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com