Träning

Dagens träning

Medans jag återhämtar mig från en nära döden upplevelse från dagens träning får ni titta på passet. Idag var det en crossfit inspirerad träning , det betyder att man typ aldrig kommer ner i viloplus under övningarna. Vi körde i nio minuters intervaller tre olika kombinationer som Bea hade tagit fram och döpt till Cindy, Joey och Benny.

20130927-120531.jpg

3 Kommentarer

 1. Michelle

  Hej,
  Gud vad duktig du är med träningen. Försökte mig på exakt samma övningar igår. Men vad är en pullup? Så jag är säker på att vi gör samma 🙂
  Ha det bra!

 2. Karro :)

  Vad grym du är som köttade dig igenom passet 😀 det vore jätteskoj om du och Bea kunde ta bilder eller filma de övningar som ni gör 🙂 burpees och allt vad det nu heter 😀 bor tyvärr inte i stockholm annars hade jag lätt bokat in mig hos Bea 😀 ha en toppenhelg nu 😀 kraam

 3. Maria

  Hej Paula!
  Jag undrar när du började styrketräna efter förlossningen?
  Du kanske har skrivit det någon stans men jag orkar inte gå igenom alla dina inlägg 😛 När läkte din linea alba ihop efter förlossningen?

  Sitter här med min 2 månaders baby (Som också heter Molly 😛 Populärt namn) och är så jäävla sugen på att börja styrketräna kroppen snart.. Tar långa promenader och kör plankan några ggr om dagen, men det känns som att det inte räcker till. Blir sjukt taggad av att se dej träna!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting