Allmänt

Dagens to do

Besikta bilen. Igår blev Hugo stoppad när han körde min bil. Tydligen hade besiktningen gått ut för en vecka sen. Tur i oturen arr han blev stoppad så att vi fick reda på det så pass tidigt! Det hade kunnat gå riktigt illa.
Packa inför Halmstad
Få lite jobb gjort så att man kan ta en välförtjänt helg
Fira! Igår lämnade jag in ytterligare en skoluppgift och jag har blivit godkänd alla uppgifter hittills och så ska det fortsätta! Vi ska även fira Hugo för att han snart ska delta i sin allra första crossfit tävling
Njuta. Idag ska jag njuta av att det är fredag och att vi ska få sova på hotell hela helgen. Det känns skönt med en liten tripp till Halmstad och få en mini-semester mitt i vardagen
Plugga. Under veckan introducerades vi till vårdvetenskap. Till på måndag ska vi förbereda en diskussion om vad som faktiskt kännetecknar ordet ”Hälsa”. Så nu snart ska jag sluka mig upp i vetenskapens värld om hälsa!

6 Kommentarer

 1. Anne

  Härligt att det går bra med studierna och att du verkar trivas! Tycker det är spännande att ni ska diskutera hälsa/ohälsa. Har själv funderat mycket kring dessa begrepp, inte minst under mina psykologstudier men kanske framförallt det senaste 1,5 året som cancerdrabbad. Skrev faktiskt ett inlägg tidigare i veckan om just ”hälsa” och vad det betyder för mig. Ta dig gärna en titt om du är nyfiken :). Hoppas du får en fantastisk helg med familjen!

 2. Malin

  Åh Dahlberg och Segesten. Den kan man nästan utantill nu.
  Trots att den ser rätt tråkig ut så är det en väldigt bra bok!
  Härligt att studierna går bra!!

 3. Sofi

  märker verkligen hur annorlunda eran uppläggning är mot vår. Jag pluggar till sjuksköterska i karlstad och är inne på termin 5. Men här har dom ändrat på upplägget att vi får mer praktik.
  Hur mkt praktik (VFU) har ni?

 4. Ida

  om du inte redan har köpt briklers bok, filosofi och omvårdnad, så kan jag starkt rekommendera den , det är vår bibel på Linné iallafall 🙂

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting