Dagens outfit

Dagens reseoutfit

Min väska är packad med egentligen bara badkläder/beachkläder men lite ”människokläder” fick följa med. Reser i mitt nya, somriga set. Visst är det fint?

Kavaj: Cubus

Shorts: Cubus

Tröja: Chiquelle

Sandaler: Birkenstock

3 Kommentarer

  1. Monica

    Så fin du är älskar att du är så naturlig du köper kläder utan skryt utan divigheter ha en fin midsommar ❤️?

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting