InredningTips

Dagens projekt- mysa till det i tjejernas sovrum

I annonssamarbete med Miniroom.se

Puh, jag hann! Det här projektet hade jag sparat till nästa veckas ”to do” men det kliade alldeles för mycket i fingrarna!

Oh vad nöjd jag känner mig, tjejernas reaktion när dom kom hem i eftermiddags var oslagbar♥️ Vad är nytt och vart kommer allting ifrån då?

Denna korg är alltid fylld med mysiga filtar och kommer ifrån FERM

Jag vill inreda med barnens böcker och blev KÄR när jag såg denna bokhylla från Bloomingville hos Miniroom!

Vi har haft böckerna i lådor under barnens smidiga våningssäng från Mio i alla år. Har upplevt att vi bara läser samma böcker för att dom tar böckerna som ligger allra högst upp. Med denna bokhylla (som påminner om dom som finns på bibblan) kan dom lättare välja ut nya böcker inför kvällens traditionsenliga sagostund🙌🏼

I fönstret pryds lite dekorationer

På golvet ligger nu denna söta matta från Roommate

Tapeten i tjejernas sovrum kommer från Majvillan och heter ”Confetti”. Dova färger valde vi medvetet för att sovrummet ska vara en lugn plats.

I taket hänger en drömfångare från Spanien och min vän Meley hjälpte oss med att sätta upp mörkläggande sammetsgardiner. Meley driver en egen designbyrå och hjälper till med allt möjligt (det var Meley som ritade vårt coola lekrum) och hennes firma hittad du HÄR

Det här lilla avställningsbordet från Kids Concept behövdes verkligen!

På bordet står bland annat en speldosa från Philips Avent. Denna speldosa har barnen haft sedan Molly var ett spädbarn. Den spelar musik och man kan trycka på en knapp så att en stjärnhimmel tänds till taket. Utan denna dosa vill dom inte sova.

& en ny nattlampa från Liewood, hur söt😍

Belysning är verkligen A och O för att få upp mysfaktorn i ett rum. Den här ljusslingan från Watt & Veke hängde jag upp längst med sängen och drivs utav batterier

I tjejernas sängar ligger kuddar och gosedjur. Leonores älskade kanin Lily och Mollys gris Greta. Minns ni Greta? Dom hjärtformade kuddarna kommer ifrån Numero 74

Sist men inte minst! En klädhängare från Kids Concept! Jag försöker få in rutinen att ta fram kläder för morgondagen redan kvällen innan för att just morgonen ska gå smidigare.

Tänker att klädhängaren kommer motivera tjejerna till att faktiskt ta det ansvaret självmant. Roligt för dom, skönt för mig. Win win helt enkelt =)

Jag tycker att tjejernas rum blev riktigt mysigt. Tack till Miniroom för all inspiration. Miniroom har verkligen allt för barnrummet, och dessutom fantastiska varumärken. Kolla in deras sortiment HÄR

7 Kommentarer

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting