Dagens outfit

Dagens outfit

Vi håller oss inomhus idag så hon bär en body från nya favvomärket Marimekko

Mammas lilla trollunge =)

Close up

11 Kommentarer

 1. Sigge

  Paula!!

  Jag vet inte hur många gånger om dagen jag loggar in här bara för att titta om du har några nya bilder på den här fantastiskt bedårande krabaten, herregud vilken charmig tjej ni har, jag bara njuter av att titta på henne och hon är lika vacker som sin mamma! Tack för att du tar dig tiden att skriva i en blogg och ladda upp fina bilder trots heltidsjobbet som mamma, önskar dig och Hugo allt gott och såklart lillen ett välmående liv kantat med all tänkbar lycka!

 2. Cheese

  Bebis med attityd 🙂 Molly kan det här med trender. Ralph Lauren och Marimekko. Både du och Hugo har väldigt fina bloggar. Ni verkar vara goa människor. Inte underligt att Molly verkar vara så nöjd och glad. Hon har trygghet och kärlek. Önskar er ett bra liv med mycket kärlek och glädje. Så roligt att följa era bloggar. Stay real 😀

 3. S

  Vill bara säga en sak, er söta Molly är en av de finaste bebisar jag sett. Hon är så fin, hon verkar så himla charmig med sina miner. Och ni? Ni verkar vara fantastiska föräldrar som är måna om ert barn! Det bara lyser om er alla:).

 4. Julia

  Hej!
  Jag undrar hur ni gör med Molly när ni är ute och springer, för när du har sprungit så finns det bilder på dig eller Hugo, vem tar dem? Eller vem tar hand om Molly om ni båda springer samtidigt. Här om kvällen så skrev du att Hugo puschade dig och att du valde att springa när ni lagt Molly. Bara intresserad över hur ni gör, eller vem som tar korten eller om Molly är med osv. Tack!

 5. Linda

  Hon är så himla fin er lilla tjej! Superfin body också 🙂 Härligt med färgglada print. Kan tipsa om märket Molo, deras print är heeeelt underbara, speciellt till tjejer 🙂

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting