Dagens outfit

Dagens outfit

Tröja/tunika från Newbie och ”trosor” från Name it

20130625-125544.jpg

Jag bara flaxar lite med armarna när mamma försöker fota mig

20130625-125623.jpg

Är jag söt om jag ligger platt som en pannkaka?

20130625-125657.jpg

Close up

20130625-125723.jpg

Fin knäppning

20130625-125746.jpg

Nu räcker det mamma =)

20130625-125828.jpg

9 Kommentarer

 1. camilla

  Det gör ont i hjärtat på mig(på ett bra sätt) när jag ser hur ni älskar er fina! Jag önskar er allt gott! Jag önskar alla denna vackra barndom som Molly har, många hade haft en tryggare plats i vuxenlivet med denna kärlek <3

 2. Ylva

  Gå in på http://www.blojfribebis.se och se hur du kan ha riktiga trosor på lillgrisen ganska snart! Min tjej är ett år och har nästan alltid trosor när vi är hemma 🙂 Billigt, miljövänligt och inga bajsblöjor (för när de börjar äta mat är det i-n-t-e fräscha blöjor)!

 3. Malin

  Hej Paula!
  Jag måste säga till dig vilken fin mamma du är! Känner inte dig men genom bloggen så verkar du så klok och fin som mamma till Lill tjejen. Flickan är ju så otroligt söt! Men också DU Paula är vacker! Jag hade genom en slump hittat din mammablogg och nu går jag in varje dag, just för att jag blir glad av att läsa kring dina tankar och erfarenheter som nybliven mamma och alla dessa söta bilder.
  Jag är 26 år och väntar mitt första barn i början av Oktober. Jag är överlycklig! Att följa dig här gör mig så glad och ännu mera peppad 🙂 att snart är jag där du är med en liten familj!
  Ta hand om dig

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting