Dagens outfit

Dagens outfit

Vi har familjesöndag så bloggen blir lidande men ni kan räkna med mig imorgon. Jag ville bara visa min pärla idag, vad hon har på sig. Min mormor är som sagt finsk och hon älskar märket Marimekko. Så dagens kläder kommer från det finska märket och jag bara älskar deras kläder!

Min älskade lilla flicka

26 Kommentarer

 1. lelle

  Jag dör vad söt eran dotter är. Har själv barn och har nära kompisar som precis fått, men den här lilla flickan är så galet söt!! Detta svarta håret!! Gud! =)

 2. H

  Du har säkert hört det många gånger nu, men Molly har verkligen din mun och dina läppar, visserligen i en bebismodell nu, men där tror jag hon blir superlik dig.
  Lycka till med allt fina ni!!

 3. Gårdsbacken

  Hej Paula!

  Snyggt namn btw… :))

  Tittar in på sidan för första gången och upptäcker bilder på den sötaste bäbis jag någinsin sett… :))

  Kramar från Paula på Gårdsbacken

 4. Josefin

  En riktig liten trollunge, ser sådär härligt busig och söt ut! Tittar in här dagligen och smälter varje gång du lägger upp bilder på henne 🙂

 5. Ellen

  Aw lilla lilla söta fisen! 🙂 Vad underbar hon är, man vill ju bara pussa ihjäl henne 🙂 Hon är väldigt lik dig Paula på dessa bilder! Lyllos er som fått en sån söt dotter!

 6. Nathalie

  Åh så fin hon var i dom där färgglada kläderna!! Har du provat göra en toffs i hennes hår? Hon har ju så mycket, skulle inte kunna låta bli 🙂

 7. carro

  jag såg er i ica maxi alby idag hehe ville gå fram och hälsa , och träffa molly men hann ej det 🙂 ni är så fina tillsammans !! kram

Visa alla 26 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting