Dagens outfit

Dagens outfit

-inlägg innehåller annonslänk

Är trött efter en lång dag! Men tacksam för all lärdom under dagens social media seminarium. Fick mycket frågor om min outfit:

Blazer: Nakd (se nedan)
Tröja: Zara
Byxor: Nakd (ÄLSK, se nedan)
Skor: Din sko

5 Kommentarer

  1. Linn

    Måste bara säga att du är en av de vackraste kvinnor ! Naturlig look och en utstrålning som bara ger ett glow över hela dig ! Wow det är så kul att se hur hela du lyser av energi och glädje !

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting