Dagens outfit

Dagens outfit

Första dagen den här veckan som jag bär annat än mjukisset eller träningskläder🤣 Det finns inget att riktigt klä upp sig för och kört osminkat i en vecka, det gör huden gott att få vila lite!

Idag känner jag mig vårig i den här fräsiga outfiten:

Tshirt: Nakd

Kjol: Gina💛

 

13 Kommentarer

 1. Milla

  Din man var tyvärr otrogen mot dig när ni var i Åre och du hade gått hem och lagt dig för att sova med era barn.

  1. Andrea

   Det här är det sjukaste jag läst. Känner du ett behov av att säga något – SKICKA ETT FUCKING MAIL. det här handlar ju bara om att outa och förminska. Så jävla taskigt.

  2. Lisa

   Seriöst vad är det för osmaklig kommentar??? Deras förhållande är deras sak och även om det vore som du säger så är det inte din sak att säga…..usch

 2. Lilly

  Du passar himla bra i sådana kjolar 😊 Älskar de mörkgröna du har och har själv velat köpa en men tyvärr ser jag inte riktigt klok ut i den modellen 😂🙈

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting