Dagens outfit

Dagens outfit

Mollys overall är bekväm och vattentät vinteroverall som andas. Lätt att leka i och har ett värmande sittparti i ull i insidan. 5/5 får overallen ”Riihi” från Reima!

11 Kommentarer

  1. angelica

    har märkt att du inte bloggar på helgerna alls. Är det självvalt eller tänker du inte på det? då kanske man kan komma in på måndagarna istället 🙂

  2. vendela

    Så himla gullig hon är! 🙂 väldigt fina bilder

    Vill ni ha tips på hur ni blir av med finnar och problemhy så jag har skrivit ett långt inlägg om det på min blogg! <3

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting