Kärlek

Dagens mentala timme

Haft en toppendag med Mikaela. Vilket team vi är! En riktig dröm-duo och vi hann skicka in precis allt som vi hade planerat för dagen.

Vi fick fin respons från företagen- SNYGGT JOBBAT

Men det kliade i hela min själ efter en heldag inomhus. Så snörade på mig skorna, drog i AirPods och tog en promenad från Liljeholmen in till stan Vid Hornstullsbron var det broöppning Dagens promenad var dagens mentala timme. Jag fick checka ut och andas ut❣️

Pratade med min familj i Spanien, dom har det bra men jag saknar mina kottar♥️

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting