Dagens outfit

Dagens mamma och dotter

Tröja/Jacka: Branting
Byxor: Topshop
Skor: Primeboots

Lollys höstoverall kommer ifrån Name it

/ En stressad tjej som måste åka till träningen men en bildbomb från dagen kommer upp senare!

20 Kommentarer

 1. Sofia

  Heej Paula! Förstår att jackan kommer från Branting och att den finns hos vissa återförsäljare, här i Borås har vi dock bara Jolina som inte har den inne så undrar om man kan klicka hem den någonstans?!

 2. Elin

  Nu har jag hållt tyst för länge! Ni har fan det vackraste sötaste lilla barn jag sett i hela mitt liv! Varför är hon så otroligt vacker? Undra om håret gör mycket? Helt fantastiskt iaf! Hon är guld. Och jag kan inte läsa din blogg mer snart för jag bara tjatar å tjatar på min man att skaffa en liten bebis!

 3. Linnéa

  Hej Paula! Jag har läst din blogg så himla länge nu men aldrig kommit mig för att skriva något till dig, så det är väl på sin plats att göra det nu. Att läsa din blogg är renodlad lycka. Jag blir så glad av allt du skriver och alla vackra bilder, och att du fått en så rysligt bedårande dotter förvånar mig inte en sekund. När jag läser inläggen vill jag liksom att de aldrig ska ta slut. Jag kan (med risk för nördvarning) bli tårögd av bilder på dig och Molly tillsammans, och tänka att ”sån, sån tuff och klok mamma ska jag också bli”. Jag älskar mixen av allt du postar; träning, bebioutfits, resor – allt! Det är en fröjd att få följa dig Paula, och jag önskar dig verkligen all lycka med vad du än tar dig för! Må så gott,

  Linnéa

 4. Michaela

  Din tröja var verkligen jätte fin. Vilken storlek har du?
  Funderar på att klicka hem än men är osäker på storleken. Kramis

 5. Madde

  Paula,Paula,Paula, jag behöver lite hjälp med en grej.
  Hur har du de med konditionen sen du började träna?
  Helst av allt vill jag köra bara styrka på gymmet,för varenda gång jag tar mig för att springa så ligger jag nästan inför döden varenda gång. Jag vet ju att du kör hårt hos Bea.
  ja för att göra en lång historia kort. Har du fått bättre kondition?

 6. Elin

  Åh vad jag hade velat träffa dig Paula. Du verkar så snäll o klok. Flera andra bloggerskor säger så fina saker om dig. Såg senast i
  LD´s kommentarsfält att hon talade varmt om dig. Det är inte ofta någon är omtyckt av så många olika typer av människor, allt från BB till LD 🙂
  Här är länken till LDs inlägg där du diskuterades lite i kommentarerna om du ville se

  http://ladydahmer.nu/vi-ska-vara-snygga-och-sexiga-annars-javlar-men-ve-oss-om-det-syns-att-vi-forsoker/#respond

 7. Therese

  Till Sara: Paulas jacka kommer från märket Lexington 🙂 den går att löpa lite överallt…googla haha! Tror den ligger på ungefär 3000kr 🙂

 8. sara

  hej, snälla ha letat som en tok efter den där blåa jackan som du fick i present av hugo, vilken märke är det och var köpte han den till dig ifrån ,,tacksam för svar,,

 9. Elise Svarén

  Hej Paula! Ville bara ge dig en liten klapp på axeln för att du är så duktig och kämpar med träningen! Jag kan erkänna att jag hade mina tvivel när du va gravid. Du skrev mycket om att skulle komma igång efter graviditeten och sådant men jag vet hur svårt det är att falla tillbaka till gamla vanor. Visst har du lite fördel i att Hugo är ett träningsfreak men det är ju ändå du som gör grovjobbet liksom 😉 Summan av kardemumman; Jag är glad att du bevisade mig fel och du är amazing!

 10. alexandra

  Hej Paula! Undrar vilken fär du har på håret? Blev inspirerad till att själv färga håret. Måste säga att du passar jätte bra i den och det ljusa ska du ha till sommaren =)

  Tack för en bra blogg =))))

Visa alla 20 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting