Dagens fråga

Dagens frågor

Tog ett gäng av dem ni hade skrivit i inlägget imorse. Mycket om träningen men försökte blanda lite så att ni får svar på det ni är intresserade av:

– Hur ofta tränar/rör du på dig nu? och ser du resultat tydligt av din träning numera?

Mån,ons och fre kör jag personlig träning tillsammans med Bea. På tisdag och torsdag kväll kör jag thaiboxning så jag tränar 5 gånger i veckan. Jag ser tydligast resultat på hela kroppen faktiskt. Armar är nog lättast att forma och sen ser man i ansiktet fortast när man har gått ner i vikt.

– Hur är dina kroppsmått och vikt nu?

Jag äger faktiskt inte en våg men sist jag vägde mig så vägde jag 63 kg. På förlossningen vägde jag 81 kg och mitt första mål var att komma ner till 60 kg. Nu har jag inte lika direkta mål utan mitt nya mål är att hålla mig hälsosam och må bra i mitt psyke och i min kropp.

– Hur ser en vanlig vardag i matväg ut för dig? alltså en dag som de flesta dagar ser ut, inte den dag du är som mest nyttig, om du förstår hur jag menar

Ägg eller mackor till frukost(beroende på om jag är nyttig eller onyttig), lätt lunch med kolhydrater ( kost utan kollisar blir inte bra om man vill bygga muskler), mellanmål om jag är nyttig (Har i hela mitt liv haft svårt med att äta regelbundet och ofta, jag kan äta frukost och hålla mig på det hela dagen), dricka mycket vatten (mjölk om jag är onyttig), middag utan kolhydrater ( med kollisar om jag är onyttig).

-Hej. Antar att du vart hos tandläkaren med molly på info eftersom att hon är 1 år och då vet du att russin är riktigt sött och väldigt dåligt för tänderna. Annars vet du nu, sen kanske ni bara ger det idag för att det är en speciell dag.

Nej, jag vet att russin innehåller socker, idag var det precis som du trodde en lite speciell dag så då kan man bli unnad lite russin.

– När är det din tur att tatuera dig? Har du bestämt mellan rosen eller m:et?

Tänkte tatuera mig innan sommaren iallafall. Kanske mitten på maj? Måste boka tid! Jag funderar på att göra både ett stort M och en ros, skulle gärna vilja att tatueraren hjälper mig att skissa upp mina motiv så kanske man kan komma fram till något snyggt tillsammans! =)

-Vilken övning hatar du att göra?

Jag hatar att träna nedre magmuskler. Jag är fortfarande svagast där efter graviditeten. Vissa situps är urjobbiga och fällkniven. Jag vill samtidigt bli starkare så jag tränar ofta hela magen ändå.

-Har ni några planer att resa utomlands till sommar, vilket land/länder då?

Jag vill resa till Sicilien eller Sardinen. Vi snackade lite om Thailand men jag tror inte att det kommer att bli av. Danmark ska vi till i en vecka och vi har lite planer på att dra till Öland också i sommar. Inga direkta planer men vi är rätt impulsiva så det blir säkert bra.

-När kommer bebbe nummer två?

Det vet man aldrig =)

Vaaaaaart är Molly?

20 Kommentarer

 1. Anna

  Beundrar dig som orkar kämpa på trots alla dryga kommentarer om din vikt och utseende. Strunta i dom och fortsätt kämpa på efter DINA mål istället! 😀

 2. Louise

  You go girl! Du är grym!! En såååån inspirationskälla, man blir så taggad när man går in och läser på din blogg. Du utstrålar livsglädje och god självkänsla. Jag tycker du är fantastisk!

 3. Random morsa

  Men alltså har Paula bett om tips för att gå ner i vikt eller? Ni har ingen rätt att kommentera hennes kropp på det sättet, har ni åsiktstourette eller? Håll det för er själva. Blir så jävla förbannad. Tycker Paula är grym som tränar så hårt och om ni inte visste det så är inte allas mål att bli pinnsmala, en del vill ha en stark kropp och det ser Paula absolut ut att ha. Så länge hon är nöjd så vad har ni med det att göra? Koncentrera er på er själva istället, please?

 4. Marianne

  Men herregud .. har läst kommentarerna och jag blir så jävla arg. Paula har en super fin kropp, hon kanske inte är pinnsmal men har ni tänkt på att det kanske inte är något hon strävar efter? DU ÄR SUPERFIN SOM DU ÄR PAULA! ta inte åt dig alls av vad dessa bitterfittor sitter och kommenterar de är säkert bara JÄVLIGT avundsjuka ushhh er mentalitet alltså,skaffa er ett jävla liv innan ni möglar bakom skärmen!

 5. Cilla

  Asså J…. Vad är det för kommentar… Paula är SMAL. Smal! Absolut inte stor runt magen och armarna. Jag blir så ledsen när jag läser det, det är på grund av såna som DIG att tjejer får ätstörningar.

  Jag tycker kanske du borde jobba lite på din självkänsla, det verkar inte som den är så bra när du känner att du måste hacka ner på andra, utan anledning. Jag hoppas Paula skrattar åt din kommentar och tänker ”vilket pucko” och det tror jag hon gör, för hon verkar som en stark tjej. Men tänk efter innan du skriver så. Det kan knäcka en person som inte är lika stark. Som blir påverkat av vad andra säger. Tänk om någon sa så om din dotter. Om din syster. Om din bästa vän, och den personen blev jätteledsen och slutade äta, även fast personen var smal. Det är inte okay.

 6. Paulina

  Åk till Sicilien eller Sardinien, gör det!!
  Jag och min fästman var på Sicilien för 2 år sedan och Sardinien förra sommaren och blev helt kära i båda ställena! I år åker vi tillbaka till Sicilien fast till ett annat ställe.
  Vi älskar Italien överlag och maten där är helt otrolig 😀

 7. J

  Jag skulle också vilja se före/efter bild. Annars ser man ju inte resultatet. I Egypten såg du jätte stor ut runt magen och armarna (förlåt) och av egna erfarenheter så funkar det inte bara träna och äta hälsosamt utan man måste faktiskt MINSKA matintaget ordentligt tro de eller ej. (MINA ERFARENHETER) Jag tränade länge och åt hälsosamt men hände ingenting. Jag hamnade i en depp period där jag inte åt så mycket. Blev väldigt smal. Därefter tränade jag och resultatet kom jätte fort för de finns inget fett som täcker. Så att äta typ 1500+ kcal och träna. Ja då tar de faktiskt en jävla tid. Iallafall för mig. Men du kanske bara har som ursäkt att du bara tränar för ”psyket” osv, men sanningen för dom flesta är de långt ifrån så. Det är oftast bara en fasad för att man inte lyckats nå sina mål än.
  Fråga oss om tips? och erkänn att du inte märkt så mycket på utsidan (för ingen som läser din blogg är blinda) så hjälper vi dig gärna. Men lägg inte offerkoftan så fort du misslyckass Paula.

 8. Bella

  Jag tycker verkligen man ser skillnaden på din kropp!! Du gör ett grymt jobb! Gå gärna in på min blogg och läs om min graviditet. Jag har äntligen lyckats blivit gravid efter ivf!

 9. A-M

  Apropå tatuering. När min dotter var 13 år så bad jag henne skriva sin namnteckning på ett papper. Den tog jag med till tatueraren som kopierade över den på min arm.

 10. Izabella

  H, jag menar inte att vara elak mot Paula eller hur hon ser ut, för såhär resonerar jag, en hälsosam kropp är en fin kropp (och andra kroppar också såklart, men en hälsosam kropp är något att sträva efter).

  Jag utgick nog snarare från mig själv, jag tappar alltid tålamodet när jag tränar om jag inte märker ett resultat, vilket är ytligt när det kommer till mig själv. Sedan höll jag väl inte riktigt med om att hennes armar är välformade, men det är bara vad jag ser. Därför jag la till sen att hon förmodligen känner av resultatet på ett annat sätt vilket är det viktigaste.

  Jag har funderat på att börja med crossfit, men jag känner inte att det kommer vara min grej riktigt då jag är ute efter ett tydligare resultat. Därför jag också bad om före/efter bilder för att kunna se skillnaden ordentligt.

 11. H.

  Skojar ni haha, det syns jättemycket skillnad på Paulas kropp! (Se till exempel bilden i adidasshortsen och linnet DAMN) Och att minska 30 kg i vikt, även om det är efter en förlossning är fan sjukt duktigt.

  Om man tränat själv så vet man att de första kilona bara försvinner, hur lätt som helst. Men sen när man ändå nått en ”normalvikt” för sin kropp så blir det svårare och svårare att tappa.

  Izabella, jag kanske har missuppfattat din kommentar, men jag uppfattar det som att du lindar in elakheter, ”jag tycker att du är superfin som du är MEN..” osv. Det är bara onödigt.

  Paula är fin. Du är fin, och jag är fin. Vi alla är fina. Inga men, punkt slut.

 12. Therese

  Åh, Öland är ju så magiskt på sommaren så dit måste ni åka :). Borgholm är mysigt på kvällarna och se solnedgången från strand hotel :). Längtar efter att åka dit i sommar 🙂

  Kram kram 🙂

 13. Jennifer

  Neeej nu missade du ju min fråga om mammaledighet och penning. Kan du inte skriva ett inlägg om det snälla!!?? Kram!

 14. M

  en fråga: hur lång tid tog det för dig att se de första resultaten?
  jag har tränat 4-5 pass i veckan i 6 veckor nu men ser inga resultat, vad är felet eller är det fullt nomalt att det dröjer så länge innan man ser resultat, hur var det för dig?

 15. M

  jag skulle oxå vilja se en före och efter bild på dig, så vi ser tydligt hur du förändrat kroppen, känns som att du fått mkt resultat men ändå stått stilla i princip.

 16. Izabella

  Du säger att armarna är lättast att forma men jag måste säga att armarna är de jag personligen märkt minst skillnad på på dig, de ser ofta väldigt omuskulösa och faktiskt lite stora ut, hur taskigt det än låter.

  Tycker du är supersnygg som du är men personligen hade jag blivit tokig om jag tränade så hårt som dig men inte fick ett tydligare resultat, men jag antar att du känner resultatet på ett annat sätt.

  Skulle du inte kunna ladda upp en före/efterbild, då kanske man kan se skillnaden tydligare.

  PS, såg ut att vara ett jättefint projekt ni håller på med, med lilla Molly 🙂

Visa alla 20 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting