Dagens frågaTips

Dagens fråga

Vad fotar du/Hugo med för kamera?

Det är många som frågar vad vi fotar med och både jag och Hugo får ofta beröm för våra foton som vi tar. Det ligger lite arbete i photoshop bakom men vi har kick-ass bra kameror så det är nästan bara kameran som sköter jobbet. Både jag och Hugo äger Olympus kameror, den jag fotar med heter Olympus pen lite. Det fantastiska med Olympusen är att det är en systemkamera i ett litet format. Man slipper bära runt på en tegelsten och ger istället känslan av en digitalkamera. Jag personligen föredrar att fota med fast optik. Kort förklarat så är det ett objektiv som det inte går att zooma med men ger en oskarp bakgrund vilket resulterar i en härlig bild.

Det allra, allra bästa med min kamera är att man genom wifi kan koppla ihop telefon och kamera. Vart jag än befinner mig så kan jag nästan direkt få upp fotot i min mobil som jag nyss tagit med min kamera. När man arbetar med sociala medier är det mycket uppskattat och gör det tusen gånger lättare att blogga och instagramma! =)

17 Kommentarer

 1. Josefine

  Hej! Jag ville bara säga att när man klickar in sig på din blogg så visar den att det senaste inlägget är från den 28/6, ett inlägg om vilken kamera ni använder. Jag läste dina senaste inlägg igår som är skrivit nu i dagarna, så något fel är där nog, eller har du inte uppdaterat sen dess? eller så är det bara min data/internet som krånglar!

  /Josefine från skåne

 2. sofia

  Jag har följt hugo så länge jag kan minnas och när han träffade tänkte jag inte så mycket på de men när du började blogga så tänkte jag äntligen en bra och normal brud med fötterna på jorden. Du och din familj sprider så mycket glädje jag kan sitta och prata med killen om er för man blir så glad av er. jag vill inte vara taskig på något sätt men att du ”förbjuder” hugo blogga på helger är lite dumt bloggen har vart en stor del av hans liv och hade han inte bloggat som han gjort/gör hade inte han vart där han är i dag. innan du träffa han va du en vanlig tjej nu får du produkter gratis hem jätte glad för er skull men att du påverkar hugos bloggande är lite fel sen förstår jag att man är familj, man ska lägga tid på barnet och varandra. men när ni förvntar er att vi ska rösta på er och för de tillfället är vi läsare bäst så tror ja vi förväntar oss me lite mer inlägg på helger med . inget illa menat tycker ni är så fina allihop er dotter guuuud finns nog ingen sötare. sen skulle de vara roligt med om ni kunde skriva lite om ekonomin lite mer privata grejer men då menar jag inte verkligen privata då menar ja skriv lite om samlag skriv om ekonomin skriv om räkningar mm…. kram fina du

 3. Ebba

  Paula du är medveten om att vid reklaminlägg måste det tydligt stå att det är det? Slutar snart läsa bloggen. Trött på att både du och din otroligt gulliga dotter verkar vara till salu.

 4. lovisa

  Förr så läste jag aldrig Hugos blogg, men av någon anledning kommer jag ihåg att det var något ståhej kring när du väntade Molly. Vad alla de människorna klagade på då kommer jag inte alls ihåg, men jag måste säga att ni två verkar vara så himla goa! Så duktiga föräldrar vad det verkar på utsidan, och otroligt ärliga och med båda fötterna på jorden (men ändå aningen busiga haha) och det är så härligt att se. Tittar in på bådas era bloggar dagligen om jag hinner, och försöker följa med om Hugo lägger ut någon mer video på Molly. För hon är ju bara den absolut sötaste lilla tjej som finns. Vill bara säga att jag tycker det är otroligt kul att se att ni verkar ha det så himla bra ihop! Man blir lycklig bara man får vara med på ett litet hörn av att följa mer er familj. Tack för att ni delar så mycket! All lycka till er också!

 5. Manna

  Ni fotar väl inte ens med Olympys :p ni fick säkert kameran nyss till reklam inlägget, Nikon brukade de väl vara? Tegelstenen som du kallar den :p

 6. Anna

  Tror i te på det däz nikon har ni sagt tidigare en stor systemkamera. Detta är reklam för ni är troligtvis ambassöder för dessa kameror.

 7. Victoria

  Vilken av alla Olympus pen lite är de du hart?:) tänkte köpa mig en Olympus systemkamera men klurar på vilken:)

Visa alla 17 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com