BröllopKärlek

Dagens fråga

 

 

Vem kommer att vara nervösast på morgonen innan bröllopet?

Nu är det här bara mina spekulationer men jag ser det så tydligt framför mig. Hur Hugo går runt i cirklar, kliar sig i håret, kollar ändlösa gånger på telefonen och sätter sig och skiter fem gånger innan klockan har slagit 10. Så kommer han bli lös i magen och oroa sig över det.

Jag kommer säkert också känna mig nervös, och känna att jag måste dra efter mer luft. Jag tror också att jag kommer vara känslig morgonen vi gifter oss. Emotionell störd rättare sagt. Du vet när man bara skrattar och gråter vartannat?

Vi kommer att få träffa varandra en stund innan vigseln, bara jag och Hugo. Du vet när bruden kommer bakifrån på bild? Så kommer vi att göra. Få se varandra, krama om varandra och peppa varandra. Snart gifter vi oss! Jag ser fram emot den intima stunden, innan jippot drar igång.

Det är overkligt att älska någon, och släppa in någon så nära som man gör med sin partner. Det är vackert att dela livet med en annan, samtidigt som man tillåter sig själv att bli 100% sårbar. Det är modigt att sätta barn i livet, men man blir modigare tillsammans. I höst blir vi man och fru, kanske inte en superförändring från vad vi redan är. Men vi ska få fira vår kärlek med alla vi älskar.

Jag ska skåla, och jag ska skratta. Jag ska dansa och älska. Jag kommer att skåla med ödet som gav mig Hugo. För sex år sen klev en mansvalp in i mitt liv och under åren har han förvandlats till en man. En man som jag har äran att dela allt med.

Vi bråkar, vi är osams, det kan kännas vardagstråkigt men jag känner så starkt för Hugo. Att han är min människa, min människa som hjälper mig fram i livet. Som finns där när jag glädjer och sörjer. Han kanske skiter fem gånger innan kl 10 morgonen vi gifter oss, jag kanske gråter eller skrattar när han får se mig första gången vid vårt lilla intima möte strax innan ceremonin i kyrkan drar igång. Men jag vet att vi två, två nervösa själar kommer att glädjas den dagen.

Jag längtar efter att få gifta mig. Få se mina bästa vänner, få dansa med pappa, få göra iordning håret på mina döttrar, få höra fantastiska tal. Nervös eller inte, det kommer bli en fantastisk dag! <3

Bilder från plåtning med Poppy och Johanna Kajson, tänk när vi kan kika tillbaka på våra riktiga bröllopsbilder, overkligt!

DSC_2352
DSC_2573 DSC_2585

DSC_2683
DSC_2750 DSC_2852

// Klänning: By Malina

16 Kommentarer

 1. San

  ”Din människa”? Kanske du kan hitta ett uttryck själv utan att ta något från Kenza. Och sedan förstår jag inte varför du tror att det endast är Hugo som förvandlats från ”mansvalp” till man? Vad har du då? Du förvandlades från…. Ja. Till att glida in i en bloggvärld med en känd kille. 🙂 Du har nog honom att tacka för mycket.

  1. Jessica

   I så fall kanske Kenza i sin tur tagit det från greys anatomy där två av huvudpersonerna ofta säger det till varandra? ELLER så kanske fler personer har ”sin människa” ? försök att vara lite glad för andra personer, det blir roligare att leva då

  2. Annie

   Alltså ”min människa” kommer väl ändå inte från Kenza, detta är något jag iallafall hört för många år sedan. Det är väl ändå Paula som känner Hugo bäst och får uttrycka sig hur hon vill. Ta ett chill-pill San 🙂

  3. Tina

   Det är inte direkt som att Kenza myntade uttrycket ’min människa’ – det är vedertaget och har funnits LÄNGE.
   Förövrigt – kanske du kan hitta ett uttryck själv istället för att ta något från den bittraste person du kunnat hitta.?

  4. Linnea

   ”Din människa” är ett utryck att använda sig av och att ”ta något från Kenza” frasen äger varken Paula eller Kenza. Utrycket används även i tv serier, men det har du väl inte tänkt på och då är de okej? Sluta var så förbannat avundsjuk och gläds istället åt paret som ska gifta sig och förenliga kärleken för resten av livet.

  5. Freja

   Du San! Sätt dig ner i båten ett tag va. Bara för att Kenza skriver om sina kärlek för sin man behöver det inte betyda att hon äger dessa
   Känslor och ord. Kärlek är kärlek, och känslor är känslor. Hur ska du förklara din kärlek för din partner i ord? Genom att säga ”jag älskar dig!”. NEJ NEJ DET GÅR INTE, det sa Märta till
   Lennart 1845, så det kan du inte ta ifrån Märta.
   Om du läser texten noga så skriver inte paula att hon ensam förvandlat hugo till en man. Utan att han UNDER ÅREN har gjort det.

   Alltså det är näthat som ditt som får mig att spy på vissa människor ibland! Usch, fy och blä. Skäms på dig!

   Paula, du rockar fett <3

  6. Mi

   Gud förbjuder en att använda en term som använts av någon annan tidigare… eller inte gud utan det är bara en liten åsikt från San ? Och vi vill ju inte uppröra San… ?Plzzz behave

 2. Simona

  Hej!
  Jag ska också gifta mej i höst (15 sep)
  Jag får tårar i ögonen nu när jag läser om hur ni ska träffas innan, vi ska höra likadan nämligen. Jag kommer va så äckligt nervös, av den ensa anledningen att jag ska hålla tal. De gör mej så nervös. Att gå där längst stigen upp till platsen där vi ska vigas kommer va läskig. Men oj oj oj va kul de kommer va! Drömmklänningen är köpt och resten löser sig 🙂
  Så taggad på podden!

 3. Isabelle

  Åh! Ska bli underbart att få följa er stora dag.
  Super fint skriver Paula. Man blir rörd till tårar nästan när man läser. Wow, livets lycka och livets mening. All lycka till från mig till er <3
  Kram

 4. Lina

  Oh det ska bli så kul att följa allt med det bröllop. Förra året följde jag Kenzas bröllop och jag och min man gifte oss bara en vecka efter henne.
  Jag var nervös, eller nervös är nog fel ord. Hade svårt att sova dagarna innan just pga att jag skulle vara i rampljuset tror jag. Vi hade vår vigsel rätt sent, vid fyra så hade alldeles för många timmar innan men jag tror inte hjärnan fungerade riktigt. Tänkte inte så mycket utan min familj och vänner gjorde klart de sista sakerna.
  Min man var väldigt rastlös, jag hade ju massa fysisk förberedelse att göra innan vilket han inte hade så han gick mest runt och hade inte mycket att göra. Vi åkte tillsammans till vigseln och hade varit tillsammans hela dagen. I bilen startade nog bådas nervositet ordentligt, min man pratade konstant och jag fokuserade på att andas haha.
  Men allt blev fantastiskt till slut, världens finaste vänner, superfint väder och våra foton blev fantastiska!
  Ni kommer få en toppendag! ❤

Visa alla 16 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting