Okategoriserade

Dagens fråga

Är det inte jobbigt att blogga mellan stunderna?

Innan jag började blogga funderade jag på hur jag skulle bygga upp bloggen. Jag är alldeles för gammal för att sitta och skriva provocerande inlägg. Och varför skulle jag ens göra det? Jag kan vara en retsticka men inte i syftet att kränka andra. Jag ville att min blogg skulle reflektera mig som person. Ville framförallt skapa en snäll blogg. En blogg om en helt vanlig tjej som går igenom något stort just nu. Jag tycker att det är roligt när folk som känner mig på riktigt säger ” man ser verkligen att det är du som skriver”.

Jag delar med mig om privata tankar, tankar jag kanske inte alltid själv pratar om. Men samtidigt vill jag inte blotta ut mitt liv och mig själv för mycket. Jag väljer själv vad jag vill skriva om, det finns t.ex. några saker jag aldrig någonsin kommer att dela med mig av.

Bloggen ger mig själv utrymme för att skriva ner mina tankar, det känns bätttre inombords att få skriva av sig lite då och då. Men det allra roligaste med att blogga är ni. Jag älskar att ni är så aktiva och komenterar. Jag känner igen er nu, mina läsare och ni som komenterar flittigt. Jag känner igen era namn och blir glad att se dem återkomma. Ni gör så att jag tänker på att uppdatera bra de flesta dagarna. Bloggen ger roliga inbjudningar också, som t.ex. cirkusen igår. Det känns skönt för mig att kunna ge tillbaka roliga upplevelser till min familj för att dom alltid ställt upp för mig. Jag tycker att det är roligt att jag kan vara med och hjälpa andra än mig själv. Som när jag läste mailet om Livia och fick vara med att dra mitt strå till stacken för att att ge den hjälpen Livia behöver. Det är roligt att få möjligheten att hålla i tävlingar. Till exempel jacktävlingen som jag hade för ett tag sen. Båda tjejerna hade jag kontakt med och gav över den ena personligen, det är roligt att se hur glad hon blev.

Jag vill att min blogg ska vara glad, positiv, varm och ärlig. Ärlig mot er och mig själv. Samtidigt har jag respekt för mig själv och blir förundrad över vissa frågor som jag får. Till exempel om hur många jag har haft sex med. Vad sjutton har ni med det att göra? Fråga gärna om sånt som är lämpligt att fråga, sånt ni själva hade kunnat tänka er att dela med er av på en hemsida. Jag har förstått det som att många ifrågasatt huruvida jag var oskuld innan Hugo eller inte. Ni som läser Hugos blogg har inte uppfattat hans ironi? =)

Det kommer komma fler videos på när jag och Hugo skojar med varandra, sånt är roligt och förstår inte hur vissa anser att det är olämpligt med tanke på att vi ska bli föräldrar. Jag är otroligt barnslig av mig men så fort det behövs kopplar jag på min seriösa sida. Bara för att man får barn ska man väl inte behöva bli grå och tråkig?

Det är roligt att blogga. Dem dagarna jag har något att skriva om. Vissa gånger kan jag bara sitta framför datorn och tänka ”öööööh, det har inte hänt något speciellt så vad ska jag skriva om?”. Jag tycket inte att det är roligt att skriva om hur jag sköter mitt hår för gör verkligen ingenting speciellt med det. Jag tvättar det var tredje dag och fönar håret. När det är klart brukar jag dra i lite silikondroppar. Sen finns det inget mer att säga om mitt hår =)

Det kommer alltid finnas dem som skyddar sig bakom skärmen och skriver dumma kommentarer, det är dem det är synd om som ens orkar lägga ner tid på att tro sig veta bättre om mitt liv än mig själv =)

Någonting som kommer bli roligt och positivt med bloggen är att jag kan ge den till mitt barn när hen blir äldre. Min mamma har fotoalbum från min uppväxt som jag kan sitta och bläddra i timmar. Jag har texter, bilder, och videos. Det finns helt klart mer positiva saker med bloggen än negativa. Så mitt svar är nej, det är inte jobbigt att blogga än.

14 Kommentarer

 1. J'strid

  Åh underbart skrivet!
  Alltid lika härligt att läsa din blogg, och man ska absolut inte vara grå & trist som förälder 🙂
  Då har du bara en bättre anledning till att vara barnslig utav dig 😀

  Kram!

 2. sara

  Jag har läst massor med bloggar i flera flera år och du är LÄTT min favorit nu. Fastnade direkt 🙂 Alla inlägg är verkligen intressanta och du skriver på ett bra sett, på korrekt svenska lixom.. haha! Det är så roligt att följa dig och man känner verkligen att det är lördag när det kommer en ”du är i vecka … ” inlägg här på bloggen! Hahah.. kram på dig Paula , var stolt över den du är för du verkar vara så härlig! <3 Du kommer bli den bästa mamman…

 3. Lupe

  *hen* ?? nej paula please baby girl nooooOooOoOoO NOT u 2:((

  Ps. såg din gravidmage bild nyss på hugos blogg, fan vad fin du e, vilka pattaR dessutom hahah därför hugo ler hahah!

 4. Sandra

  Hej! Ville säga att jag verkligen gillar din blogg, känns som att du bjuder så himla mycket av dig själv 🙂

  Men jag hade faktiskt en fråga också, innan du plussade hade du några symtom? T.ex. ömma bröst och bröstvårtor eller något annat som fick dig att misstänka att du var gravid?
  Ha en underbar kväll och helg!

 5. Linn

  Det är något med dig Paula som gör mig så glad. Jag vet inte vad det är, men jag blir bara så himla glad av din blogg! 🙂 Du verkar vara så jordnära (och det tror jag nog att du är in real life också!!) Tackar mest för att din blogg är så bra och ger mig alltid ett stort leénde på läpparna när jag besöker den! 🙂

 6. viktoria

  Jag brukar aldrig kommentera på bloggar, men din blogg är riktigt roliga att göra det på. Det känns som om du försöker interagera med dina läsare och du tar dig tid att läsa kommentarerna. Inte bara att kommentaren försvinner i mängden. Du är absolut min favorit blogg! Kram på dig 🙂

 7. Amanda

  Hej Paula! Du har verkligen lyckats att göra en positiv, glad och ärlig blogg, blir liksom varm inombords när jag klickar in hit 🙂

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting