Dagens matTips

Dagens första mellis

Dagens första mellis blev chiakakor med jordnötssmör, skivad banan toppat med lite havssalt och en kopp te? Har en känsla av att min plåtning kommer ta lite tid och att lunchen kommer bli senare än vanligt så laddade upp med mellis.

Äter du mellis? Hur många mellanmål äter du?

Jag äter två mellanmål per dag. Jag fixar inte att endast äta frukost, lunch och middag. Det viktigaste mellanmålet för mig är det på eftermiddagen, det jag äter innan jag hämtar tjejerna. Vi är bara människor, och visst blir vi trötta efter en arbetsdag. Då kan lågt blodsocker och sämre tålamod krocka med små barns energi (trust me been there done that!).

-Att äta mellanmål håller blodsockret i schack

-Att äta mellanmål håller igång förbränningen

-Nytt bränsle från mat gör dig piggare

Jag letar ständigt inspiration till nya recept men har min lilla bank som jag oftast återvänder till gällande mellis:

Smoothies

Nötter

Fet yoghurt med nötter eller müsli

Linskakor med mosad avokado

Keso

Frukt

Ägg

Eller chiakakor med jordnötssmör, skivad banan och lite havssalt!

9 Kommentarer

  1. Mona

    Hej .Jag vill tacka dig för en väldigt bra blogg som ger mkt inspiration och har ett varierat intressant innehåll Gillar dina vardagsinlägg som innehåller träningstips och inspiration till att tröna och du har jöttebra matreceptDu tar också upp intressanta allvarliga ämnen och verkar väldigt ärlig med det. .Du tipsar om bra restauranger och kläder mm.Du verkar vara en sån trevlig tjej och dina döttrar ör så fina .Hugo är rolig I sin blogg ?Som sagt tack för rolig läsning mvhvMona

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting