Bilder

Dagen i bilder

Eftermiddagen bara försvann! Min familj kom över efter att vi hade kommit hem från föris och vi var ute på tomten.

Sopade, vattnade, tvättade bort pollen från trappor och bilar. Det blev inte ens den planerade middagen för att tiden bara gick- det blev pizza istället!

Nu är jag trött och ska förbereda inför imorgon. Packa min egna ryggsäck och ta fram kläder till tjejerna. Imorgon blir det en lååååång lista att gå igenom som jag har lagt på min ”to do” innan jag kan ta helg, men lyxar till det genom att arbeta från ett dagspa. Jag har aldrig gjort det tidigare, och såhär kvällen innan fattar jag inte varför!

Just det där med att jag kan arbeta vart som helst är något jag uppskattar. Visst är det också en mental stress att aldrig vara ledig eller bli klar, men fördelarna väger upp.

Här kommer ett gäng bilder från dagen:

Njöt av solen och att få jobba ute idag på dagens plåtning för STRONGER

SÅ härliga färger! Åt mitt andra mellanmål- rysk yoghurt med mandlar Påvägen in till Lindex showroom såg jag min nya vän på planscherna i tunnelbanan??Fick frågor om min outfit idag:

Jackan kommer från Lindex men köpt för länge sen. Köpte den för att ha en tunn jacka att resa till Maldiverna med.

Jeans från Twist and tango och converse På kvällen körde jag en tung pyramid med marklyft på Wörkout

Invigde årets första sommarträning genom att bära shortsÄlskar Hamed, vår enda kille på Wörkout. Den här killen ger mig magrutor pga så mycket skratt

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting