BilderDagens fråga

Dagen i bilder

Vi började dagen med thaiboxning och utflykt. Jag och min bror sparades och det var riktigt roligt att komma in i närkamp och slåss på riktigt. Tränarna var så roliga och kallade killarna (min bror och Hugo) för grabbarna och mig för ”very pretty beautiful lady”.

Vi åkte ut på utflykt och startade den med frukost:

I eftermiddags lekte vi i poolen

Och avslutade dagen med middag i solnedgången. Efter flera timmars aktivitet var det skönt att känna lugnet. Vi tog med tjejernas paddor och satt på en skön resturang tills solen gick ned💗

Efter läggningen så stack jag och Hugo ut för att ta en massage. Vi tog varsin oljemassage och det var så skönt att jag höll på att somna…

Skön sovställning på tjejerna🙈

Men så börjar massören att klämma och massera mina bröst. Det ÄR utanför min comfort zone och jag slog upp ögonen under den lilla handduken som hade placerats på mina ögon. ”Vad fan ska jag göra?” hann jag tänka. Det var absolut inget sexuellt men ändå extremt obehagligt. Just massagen på mina bröst var fort över och hon gick vidare till magen.

Jag har alltså fått mina bröst klämda och masserade idag av en fritt främmande människa😂 Det skulle aldrig hända på en oljemassage i Sverige men här i Thailand är allting möjligt. Kanske därför alla snuskgubbar söker sig hit!

-Har du varit i utomlands och fått skamförslag vid massagen?

10 Kommentarer

 1. Denise

  Hahaha EXAKT samma sak hände mig när jag var på Koh Chang! Jag blev så paff! Kände mig så obekväm resten av massagen sen. Frågade mig tjejkompis som var bredvid om det även masserat hennes bröst men det hade dom inte. Så lustigt!

 2. Helén

  Victoria… de är ju där i Thailand med Paulas familj så jag tror inte att det lämnat barnen ensamma
  du får väl läsa innan du kommenterar då det stått i tidigare inlägg att de är med hennes familj

 3. Sofia

  Precis samma hände när jag var i Thailand. Blev så chockad för det skulle som sagt aldrig hända i Sverige.
  Min bror tog en fotmassage och då hade hon händerna nästan i skrevet på han och han gick säga till flera gånger. Allt detta medan hans flickvän var bredvid…

 4. Sara

  Haha ja jg fick också brösten masserade i Thailand! Då vsr jag nyss fyllda 18 år och blev helt förskräckt… dom förstår nog inte alls att det är en privat zon för oss!

 5. Malin

  Jag fick också brösten masserade när jag var på massage i Thailand 😂 blev precis lika chockad! När massösen frågade om det var okej visste jag inte vad jag skulle säga så nickade bara 😂

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com