BilderDagens outfitTips

Dagen i bilder

Det har varit som balsam för själen att få spendera den sista arbetsdagen på veckan här på Down Town Campers spa- The Nest

Här uppe känns det som en hemlig takoas med vy över Stockholms takåsar. Här har har verkligen kommit ro och fått så mycket gjort! Sämre arbetsplats får man leta efter! Vi tog en liten paus för lunch & kaffe. Min klänning kommer ifrån ChiquelleHugo brände sig lite i ansiktet igår på hans golfrunda- så använd solfaktor hörni! Innan vi åkte hem tog vi ett dopp i deras fantastiska utomhus pool med temp 38 grader. Kan man få flytta in här? Min läckra bikini kommer från ASOSGjorde det sista medan jag smaskade på en god AcaiNär jag kom tillbaka till våra platser hade Hugo checkat ut och kommit in i riktigt spa-mode?// Tusen tack Down Town Camper för idag- vi kommer definitivt komma tillbaka för fler spadagar kombinerat med jobb!

5 Kommentarer

  1. Annika

    Tänkte också på det. Lär som du menade att det var en bra arbetsplats, då blir uttrycket helt fel 🙂 Bättre arbetsplats får man leta efter menade du nog.:)

  2. Malin

    Heter det inte ”Bättre arbetsplats får man leta efter”? En sämre verkar ganksa lätt att hitta! :’)

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting