KärlekTipsTräning

Då och nu

 

Jag är inne på vecka fem på mitt kostschema. Det går bra, men värmen gör att jag inte har någon aptit. Det är svårt att få i sig mat när man inte är hungrig men jag kämpar på.

Känner en enorm skillnad i träningen, jag har blivit mycket starkare under dessa veckor. Det är skönt att inte dippa i humöret utan att jag istället har blivit jämn under dygnets alla timmar.

Det jag saknar allra mest:

-Hamburgare (min favoritmat)

-Macka med ost och ett stort glas mjölk

-Marabou choklad

Det finns en tid för allt och det har varit enkelt för mig att acceptera detta. Visst är det enformigt och psykiskt men jag är envis och målmedveten. Vi har börjat träna mig inför kriterierna för Gladiatorerna som är:

-Klättra i rep

-Chins

-Beep testet

-Harres testet

Vet ni vad det sjuka är? Jag tror faktiskt att jag har en stor chans till att kvala! Min målbild är att se mina tjejer heja på sin mamma. Att dom ska få uppleva Gladiatorerna igen ur ett tjusande barnperspektiv. Dom är redan stolta över oss, men att delta i Gladiatorerna är stort i deras ögon. Pappa har redan varit med, nu är det mamsens tur. Den målbilden ger mig eld i rumpan de dagar motivationen sviker.

 

Under dessa veckor har jag också insett hur fel jag har ätit tidigare.

-Slarvat med frukost (big no no)

-Fokuserat alldeles för mycket på protein och inte fått i mig fett

-Ätit för lite

-Käkat goda kvällsmackor

Idag består största delen av min kost av fett, men bra fetter som kokosolja, avokado, olivolja och lax. Med god kosthållning där du inte äter för lite-då börjar de också hända grejer på kroppen!

Så kom ihåg, vill du gå ner i vikt så ska du äta dig ner i vikt. Träningen gör att du bränner fett, och bygger muskler.

För fem veckor sen vs idag:

Satan Pulkisch, börjar se biffig ut nu! 

Dödblick.se

44 Kommentarer

 1. Emma

  Så jäkla coolt att se hur man kan förändra och bygga upp muskler på så pass kort tid som 5 veckor ändå är. Jag blir så jäkla imponerad av ditt jobb och din disciplin. En förebild när det kommer till träning och en sund syn på mat. Fortsätt vara lika grym och inspirera andra. YOU GO GIRL!

 2. S

  Wow!!! Du ser både stark och frisk ut, härligt!!! Har aldrig sett gladiatorerna i på senare dagar (kollade väl senast när jag gick i mellanstadiet kanske) men kommer du med så kommer jag sitta bänkad!!!! U go girl!!

 3. Emelie

  Jäklar vilken skillnad ! Grymt jobbat !!!

  Kan du inte skriva ett vecko schema med det du äter så man kan göra sig ett efter schema att följa 🙂

  Alltså typ frukost : sen dom alternativen du äter .

  Lunch : olika alternativ
  Mellanmål : alla alternativ
  Middag : alla alternativ

  Så att man kan på ett ungefär härma ditt kostschema !
  Nu är jag gravid men efter denna graviditet ska jag ta tillbaka min kropp 🙂
  Gravid två gånger på 2 år puuh det sliter 🙂 behöver motiviation haha kram

  1. Sandra

   Kostscheman är individuella! Du kan aldrig kopiera någon annans och förvänta dig samma resultat. Unna dig en eller två PT-timmar m någon som kan kost, finns ju en uppsjö av bloggar/recept på nätet. Vet inte vilket utgångsläge eller mål du har, men till en början att bara plocka bort socker, dåliga kolhydrater å tomma kalorier gör mkt. Komma igång med vardagsmotionen å sen sakta annan träning. Det finns inga Quick-fix, du har gått upp under 9 mån, låt det ta tid att gå ner sen.

 4. Janet

  Hej Paula
  Jag är väldigt svag för sötsaker men försöker att äta rätt. Vad äter du om ni ska mysa till det till exempel?

 5. Anna

  Du börjar med att skeiva att du börjar bli starkare men sen visar magen, låren o hela krippen. Varför inte istället visa hur du presterar fysiskt starkare ist för att visa kroppen med förr/efter bilder?

  1. Louise

   Wow vilken fantastisk förändring!! Blir så inspirerad.
   Jag har så svårt för att veta vad som är rätt och fel att äta när man vill bränna fett. För vart man än kollar så finns det typ hundra olika idéer på detta när man googlar sig fram. Kan inte du Paula berätta mer om vad du har lärt dig man ska äta genom kostschemat och hur man ska tänka?
   Tackar så mycket för svar!!
   //Louise

 6. Marigona

  Paulaaaa vad är det för kostschema du går efter?? Känner bara WOW det är verkligen skillnad hade varit fett kul att testa. 🙂

 7. Leo

  Vad har du för mål med beep testet? Jag själv gillar det testet och kör det en del. 🙂 Hur många nivåer klarar du idag? Kram

 8. Sofia

  OJ! Jäklar vad grym du är! Såå kul att se före och efterbilder då jag tycker det är svårt att förstå vad kosten faktiskt har för inverkan på kroppen! Riktigt bra jobbat och tack för inspirationen! Blev verkligen så taggad på att själv köra! Då till en fråga, vid vilken ålder tycker du att man ”kan” börja med kostschema? Jag är 19 år, är det för tidigt? eller kan jag bara köra? vore intressant att höra hur du tänker!

  Tack för all inspiration! kram

 9. Frida

  Wow vad inspirerande det är att se vad man kan uppnå genom att äta rätt, och träna såklart. Har din träning sett annorlunda ut under dessa fem veckor än vad det gjorde innan? (Förutom övat på kriterierna inför gladiatorerna) Du är grym Paula!!! Kram

 10. Cecilia

  Så inspirerande ?? Tack för att du delar med dug. Det motiverar mig till att fortsätta kämpa. Vill så gärna ha En stark och pigg kropp ?

 11. Jenny

  Så snygg!! Vilka resultat! Du är en sådan förebild, ser fram emot ditt deltagande i gladiatorerna! Power woman!

 12. Maria

  Såååå grym! Du motiverar mig enormt med din träning och karaktär och inte på ett provocerande sätt utan på ett väldigt inspirerande!! Heja dig!

 13. Cornelia

  Wow vilka resultat!!! Har lagt om min kost ganska rejält, försöker äta mestadels veganskt och utan gluten och socker (värst är sockret, är som Hugo verkar vara, jag KAN inte låta bli). Främst för hälsans skull, inte så mycket att gå ner i vikt. Men den här våren har jag slutat rida på heltid och det märktes på kroppen, är svagare och tappat muskler men lagt på mig fett. Har insett först nu att jag ätit för lite, har orkat träna ordentligt och antar att kroppen nästan ställt in sig på svält för har inte tappat ett gram. Så ska försöka vara noggrannare med måltiderna och äta mer och mer rätt mat framförallt. Gillar dessa inlägg, förstår att du inte kan dela med dig av det exakta kostschemat eftersom du betalat för det men du får jättegärna dela med dig av tips och saker att tänka på!

 14. Amanda

  Wowww!!!! Vad duktig du är! Jag tycker snarare att du är en inspiration till människor och du bidrar inte till någon hets! Du delar med dig av bra recept ocv informerar om hur viktigt rätt kost är! Du tränar ju för att kvala till gladiatorerna och ser skitstark ut!! Riktig inspiration för mig! Sen om folk tycker att du hetsar kan de ju läsa en annan blogg då, men de är dem som går miste om en skitgrym blogg!

 15. Anna

  Shit! Trodde verkligen inte detta. Snälla sluta lägg upp före/efter bilder! Sån hets mot läsarna då det är alla från 12 år o uppåt som läser din blogg. En grej ” nu kan jah göra 20’ armhävningar ist för 10 men vilt, mått, mat etc nej! Nu slutar jag följa dug iaf.

   1. Amanda

    Säkert bara du Anna som triggas av Paula. Är man så svag i psyket så ska man inte läsa/titta på saker som får hjärnan ur balans.

  1. Ellie

   Jag älskar före o efter bilder!!! Blir så inspirerad!! De är inte Paula som triggar de är såna som du som vinklar de fel med flit som triggar..

  2. Vendela

   Jag älskar före o efter bilder!!! Blir så inspirerad!! De är inte Paula som triggar de är såna som du som vinklar de fel med flit som triggar..

  3. Åsa

   HUR är detta hets? Paula visar upp en stark och i mina ögon sund kropp…
   Hon gör detta pga ett mål: Gladiatorerna. Tror du hon hade fixat det utan träning och rätt kost? Heja dig Paula!

Visa alla 44 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting