Allmänt

Casting och prinsessan på ärten

Började dagen med en casting. Fick annonsen skickad till mig:

”Vi söker en tjej mellan 20-35 år med gröna/melerade ögon med ett intressant ansikte”

Så jag mailade och mina ögon gick på castingen imorse. Håll tummarna att jag får rollen! Hade en stund i bilen så övade på looks:

 

kallar denna för ”fundersam”

Kallar denna för ”intense”  kallar denna för ”lejonet”  kallar denna för ”kolla upp i taket och tänk på choklad” håll tummarna för mina ögon! 

Veckan man gifter sig känns som på låsas. Att jag är Prinsessan på ärten. Färgat mina bryn, gjort mina naglar och igår kväll besökte jag @beautybytoves för en ansiktsbehandling. Var typ min andra i hela mitt liv och det var SÅ skönt och avslappnande! Vi gjorde en djuprenröring och rensade. När jag vaknade imorse blev jag förvånad över vilket glow och lyster min hy hade!

Tove arbetar på en salong på Hanverkargatan 42 i Stockholm. Hälsa från mig om du vill testa! Nu är mitt babyface redo att gifta sig =)

3 Kommentarer

  1. Amanda

    Måste bara kommentera! Du är så jäkla snygg Paula! Har följt dig sen du startade bloggen och sjukligt nog blir du snyggare för varje dag som går! Vilken jäkla powerkvinna du är! Fortsätt med det du gör för du gör det jävligt bra!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting