Dagens fråga

But first breakie

Åh vilken god omelett vi käkade till Frulle! Nu sitter vi och laddar ner underhållning till flyget. Jag har sparat veckans avsnitt av Spöktimmen och Hugo kollar på filmer på NetflixMen jag vet ju precis hur det kommer att bli. Både jag och Hugo brukar somna så fort planet sätts i rullning? Det är likadant när jag åker bil, den där effekten från vagning får mig att slumra till.

-Somnar du också lätt i olika transportmedel?

6 Kommentarer

  1. Maria

    Sover aldrig på flygplan. Kan inte somna och gör jag väl det så är det någon timma orolig sömn och har svinont i nacken efter. Brukar tänka snart är vi framme hela tiden. Australienflyget var nog värst av alla :p

  2. Matilda

    Somnar så fort jag satt mig ner på planet, det behöver inte ens ha börjat rulla, haha. Däremot ogillar min pojkvän att flyga så jag får alltid kämpa med att hålla mig vaken men efter en timme går det inte mer. Så sövande!

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting