BröllopKärlek

Brev till dig

Hur säger man till någon som man älskar, att man älskar den personen på ett sätt man aldrig gjort tidigare? Innan bröllopet funderade jag på det. Jag har sagt, och visat Hugo att jag älskar honom på alla sätt jag kan komma på.

Hugo: Ska vi hålla tal för varandra under middagen?
Paula: Kan vi inte göra något gemensamt i en video istället för att visa vår kärlek till våra gäster?

 

Så fick det bli. Vi skrev varsitt brev till varandra som vi läste upp kvällen innan. Jag blev rörd redan när jag sprättade upp brevet. Och på festen avslutade vi alla tal genom att spela vår lilla film. Japp, det vart gråtfest och jag gråter fortfarande. Kommer bli så himla kul att se videon för ”first look”. Jag älskar dig Hugo, och tack till Grander Visuals som har hjälpt oss att filma och dokumentera allt som har med vår stora dag att göra.

Såhär såg vår film ut som vi spelade för gästerna- ”Brev till dig”:

125 Kommentarer

 1. Amanda

  Så otroligt fint!
  Får inte stopp på tårarna, verkligen rörd av er kärlek och era fina brev till varandra.
  All lycka och kärlek till er i framtiden!

 2. Imm

  Men guuud vad vackert…jag tror verkligen på er..ni är ÄKTA. Vackra människor. Hur kan jag sitta o gråta över o har ej träffat er.
  All lycka till er och eraflickor. Kom ihåg kämpa för varann även när det känns tungt. För livet är som en bergodalbana men jag tror på er. För ni är äkta.
  Kram

 3. Malin

  Skrattade åt att Hugo trodde du hade feber när du skickat bild på en sticka m plustecken på när du var gravid m Molly 😂😂☺️❤️

 4. Madeleine

  Kommenterar sällan bloggar (även om jag är trogen läsare) men WOW! Vad fint! Har gråtfest på bussen hem just nu. All lycka till er <3

 5. Sara

  Vilken fantastisk fin film. Var tvungen att gå ifrån två ggr pga ville inte börja gråta på jobbet. SÅ så så så fina ni är! Och vilket minne. Wow! <3

 6. Caroline

  bland det finaste jag sett. Stort grattis till er som funnit varandra ❤️
  Tack för att ni delar med er, ser framemot att se mer ifrån bröllopet. Kram

 7. Alexandra

  Åh herregud vad fint. Sitter på jobbet och försöker dölja snyftningarna. Hjärtat värker så vackert det här var. Dog lite när Molly och Leonore kom in i bild <3

 8. Alexandra

  Åh herregud vad fint. Sitter på jobbet och försöker dölja snyftningarna. Hjärtat värker så vackert det här var. Dog lite när Molly och Leonore kom in i bild <3

 9. Malin

  Tårfest här också! Jösses så vackert. Så mycket känslor. Stort grattis till giftemålet och kärleken!
  Ps. Du var så otroligt vacker!

 10. Fatima

  Alltså ni två är det finaste ever!! Jag har följt Hugo sen tiden då han va tillsammans med Paow och va en fjortis i mina ögon. Sen kom du in i hans liv och det har varit så himla roligt att få följa er alla dessa år. Ni får mig att tro på kärleken och era döttrar kan vara de finaste småtjejerna. Ni kommer rocka livet som gifta! 💕 tack för att ni delar med er av er!

 11. Lisa

  Hugo skriver väldigt bra, personligt och genomtänkt.
  Du skriver inte alls lika bra. Löjliga ”skämt” och klichéer. Synd att du inte fick någon att hjälpa dig med skrivandet, filmen skulle ha blivit så mycket bättre.

  1. Nina

   Skäms på dig!!!! Bara för att du troligrvis sitter hemma och är bitter/svartsjuk så är det inte ok att va taskig!!
   Filmen va jätte fin och breven va jättefina och personliga! Tror de va fler än jag som började gråta

   1. Amanda

    Bitter? Avundsjuk? Logga ut från datorn och ut och träffa människor, så kanske du också har lyckan en dag att träffa din person <3

    Paula, fantastiskt fint. Jag som inte känner er blev verkligen rörd, kan då tänka mig vad era nära och kära blev. Wow!

   2. Amanda M

    Bitter? Avundsjuk? Logga ut från datorn och ut och träffa människor, så kanske du också har lyckan en dag att träffa din person <3

    Paula, fantastiskt fint. Jag som inte känner er blev verkligen rörd, kan då tänka mig vad era nära och kära blev. Wow!

  2. Nina

   Skäms på dig!!! Bara för att du är avundsjuk eller bitter är de inte ok att va taskig!
   Filmen va jätte fin, personlig och rakt från hjärtat. Tror de va fler än jag som började gråta!

  3. Malin

   Så onödig kommentar! Att du ens orkar ta dig tiden bara för att kommentera något taskigt. Har man inget snällt att säga kan man bara låta bli att säga något.
   Jättefin video! ❤️

  4. Mikaela

   Vad tänkte du när du skrev den här kommentaren?Ren och skär elakhet!Hoppas att du får en bra dag för du verkar ha vaknat på fel sida i dag.

  5. Hanna

   Jag kommer aldrig förstå mig på människor som du Lisa som känner behov utav att skriva negativa och elaka kommentarer. Kan tänka mig att du i ditt huvud tycker att du har all rätt i världen att skriva det och att du bara är ”ärlig”. Jag tycker du borde ställa dig frågan varför du gör det egentligen. Vad får du ut av att vara elak, och jo det är elakt inte ärligt. Mår du bättre efter? Det är ett fruktansvärt beteende. Du borde vara tyst nästa gång och hålla elakheterna för dig själv.

   Paula, det här var bland det vackraste och finaste jag har sett. Jag hoppas verkligen att du inte låter kommentarer från människor som Lisa ovan ta ifrån hur fantastisk denna video var, så ärlig och rakt från hjärtat. Ni är så fina du och Hugo, all lycka till er.

 12. Ninnie

  Å här sitter jag på jobbet och smygkikar på privata saker… helt avslöjad, då tårarna sprutar och jag fulgråter.. Så vackra Ni är, och varmt Lycka Tiill med Er fantastiska kärlek <3 <3 <3

 13. Rebecca

  Ameeeeeen ni är väl fööööör fina! Tårarna rinner även på mig här. Så fint skrivna brev och så kul att ni valt att dela det även med oss läsare. Är det några jag uppskattar på sociala medier så är det ni. Ni är äkta, genuina, smarta, underbara och med fötterna på jorden. Förebilder, förmodligen både för varandra, era barn och människor omkring er samt för många läsare. Tack för att vi fick se filmen, ser fram emot fler bröllopsuppdateringar!

 14. Isabelle

  Denna film låter nog ingens ögon vara torra.
  Wow. Det händer något i kroppen, spridande lycka för er, för livet och för det finaste av allt kärleken. Glädjs så åt er och önskar och hoppas att man en vacker dag få uppleva det ni upplevt / upplever varje dag. Finaste av allt är kärleken och det visar ni verkligen.

  All lycka till och stort grattis!

 15. Amanda

  Sambon sitter bredvid och säger: ”Vad gråter du för nu då?” Ja, jag gråter till typ allt, på gott och ont haha. Men det var en jättefin filmsnutt! Vilka känslor ❤

 16. Alina

  Detta var det finaste jag någonsin sett,
  Detta ger hopp om kärlek,
  Detta är kärlek på riktigt…

  …jag vill ha det så en dag!

  ❤️❤️❤️

 17. Cecilia kronkvist

  Wow, vilken fantastisk film, ni ett fantastiskt team och en fantastiskt fin familj. Hurra för er, och ert giftermål och önskar er all lycka i framtiden

 18. Cecilia

  Wow, vilken fantastisk film, ni ett fantastiskt team och en fantastiskt fin familj. Hurra för er, och ert giftermål och önskar er all lycka i framtiden

 19. Helena

  Tårarna sprutar när jag kollar på den här videon. Från första sekund till sista. Ni är så otroligt fina och jag hoppas att jag en dag kan hitta lika rätt som ni två har gjort. Tack för att ni vill dela med er av er stora dag. Önskar er all lycka.

 20. Erika

  Men fy vad man bölade till den videon!! UNDERBAR PAULA OCH HUGO!!! Så fint!! Tänker tillbaka på mitt eget bröllop och man önskar så att man fick göra det en gång till!! ❤ all lycka och välgång till er!!!

 21. Razha

  Oh herregud vad jag grät! Otroligt vackert och 2 så fina människor helt otroligt! Jag hoppas ni blir lycklig i alla era dagar tillsammans familjen rosas❤️❤️

 22. Mimmi

  Haha. Jag läste igenom kommentarerna innan och tänkte; jag ska då fan inte gråta…
  Jag grät genom hela filmen 😂😇😭
  Skickar lyckönskningar till er! ❤️

 23. Malin M

  Wow!!! Min tårar rann från första stund tills att hugo vände sig! Gifte mig i juli och fick tillbaka känslorna från stunden min man vände sitg, tack för att vi läsare får ta del av er stora dag och ert liv! Vilken kärlek ni utstrålar! Ni var sååå vackra o stiliga båda två!! All lycka till er familjen Rosas!😘

 24. Ida

  Oj så vackert! Står i köket och gråter med mascaran alldeles svart i ansiktet! Så konstigt att bli så berörd när jag inte ens känner er! SÅ fint! Så vackert! Så innerligt! Så äkta! Sann kärlek! Stort grattis till er!

 25. Ann-Sofie

  Herregud så fint! Och som jag grät. Ni är ju typ de finaste jag sett alltså. All kärlek till er och tack för att ni delar med er.

 26. Elin lundberg

  Jag finner inga ord! Ni är så fina och detta var så himla fint och bra idé! Tårarna föll redan efter några sekunder in i filmen, men vad jag är lycklig för er skull! Kärleken övervinner allt! Stort grattis till er❤️

 27. Josefine

  Jag gråter som en bebis, känns som att man känner er efter att ha följt er i alla år,
  Ni är Sveriges vackraste familj, grattis och all lycka till er!

 28. Elin

  Jag finner inga ord! Ni är så fina och detta var så himla fint och bra idé! Tårarna föll redan efter några sekunder in i filmen, men vad jag är lycklig för er skull! Kärleken övervinner allt! Stort grattis till er❤️

 29. Sara

  Ååhh 😭😭❤️❤️❤️ ni är så fina tillsammans, önskar er all lycka, kärlek, hälsa och framgång! Grattis Mr & Mrs Rosas! 😍

 30. Majja

  Gud jag är gravid och gråter för allt orkar inte detta. Hahah. Tänkte ska jag kolla eller inte men kollade ändå och här sitter jag och gråter åt främlingars giftemål. Stort Grattis och all lycka till er för resten av erat liv.

 31. Sandra Augustinson

  Åh Gud vad jag gråter 😂😭 Ni är så otroligt fina tillsammans och denna video sprudlar verkligen kärlek! Och så vackert att visa på bröllopet. Nästan så man skulle gått osminkad. Så mycket kärlek och så fina ord ni gav till varandra. Amore, Rosas ♡♡

 32. Linda

  Ni har inte bara fått era gäster att gråta utan varje person som sett detta klipp som
  själv fått uppleva vad kärlek är. Tack Paula och Hugo!

 33. Magdalena

  Jag dör så vackert! Ni är så underbara och så fina! Som jag grät! Herregud jag önskar er ett långt och lyckligt liv! Ni är underbara! Världens coolaste par!!

 34. Amanda

  Mina ögon vattnas inte bara, jag gråter. Jag är 20 år och längtar efter att få uppleva en kärlek som eran. wow. Varma kramar från småland.

Visa alla 125 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com