Dagens matTips

Breakie for champs

Jag har mina små knep för att göra en krämig och god äggröra!

Nummer ett: Pannan får inte vara för varm

Nummer två: Den här ägg-visparen är grym för just äggröra! Köpt på Cervera för 70 kr

Nummer tre:Häll i lite matlagningsgrädde i äggröran?

Nummer fyra: Du måste vispa äggen hela tiden tills dom är klara

För Paulas krämiga äggröra behöver du:

Kokosolja

Tre ägg

Fetaost

Salt

En skvätt matlagningsgrädde

Gör såhär:

Sätt på plattan (jag kör på värmenivå sex utav nio). Lägg i kokosolja i pannan och knäck ägg, smula ner fetaost, salta och häll i lite grädde. Sedan vispar jag i pannan tills äggen får den där krämiga konsistensen!

Till mina ägg käkade jag mackor med Philadelphia, kalkon, tomat och citronpeppar. Ingefära shot, kaffe, vatten och vitaminer- breakie for champs!

3 Kommentarer

  1. Johanna

    Älskar vispen men gör tvärtom med stekpanna. Blandar ägg, grädde och salt och peppar i en kopp/liten skål. Kör i smör i en panna (helst gjutjärn) och låter den blir riktigt varm innan jag häller i äggen. Sen tar jag av den från plattan och vispar som en galning. Blir också superkrämigt!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting