Bra start ändå faktiskt | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

Bra start ändå faktiskt

 

Satte mig i bilen för att ge mig iväg. ”Jag behöver inte nycklar för Hugo och barnen är ändå hemma”. Startar bilen och backar ut. ”Jo jag behöver visst mina nycklar för hur ska jag komma in sen?. Muttrar för mig själv, stänger av bilen och går in igen. ”Glömde du något?” frågar Hugo och jag svarar mina nycklar. ”Du kan ju använda appen?”. Tystnaden blir mitt svar, jag orkar inte ens argumentera att jag föredrar en fysisk nyckel.

Sätter mig i bilen igen och börjar backa. ”
Ååååååååh hörlurarna!!!”. Vi ska spela in podden idag och många skrev att vi måste lyssna på Lady Dahmers och Cissi Wallins senaste avsnitt i deras podd ”Penntricket”. Faktumet att jag ens ger mig av kvart i åtta hemifrån för att åka och handla mat säger allt om min dag. Varenda minut är räknad och för att hinna med att arbeta måste jag hänga på låset vid kl 8. Så under handlandet inför Mollys kalas behöver jag hörlurarna för att kunna lyssna på podden innan vi själva spelar in.

”Glömde du något mer?”. Min tanke: Ja kan man säga för inte går jag fram och tillbaka mellan bilen och huset i onödan. ”Ja hörlurarna, ha en fin dag bae så ses vi sen vid podd inspelningen”.

Jag fick sladd på bilen, hamnade framför en fartdåre som körde om mig i ett bostadsområde (vem gör så?) och nu står jag utanför matbutiken och hänger på låset. Mama kommer hem till mig imorgon så jag behöver blommor till mina för nuvarande tomma vaser också. I ren protest blir det potatisbullar till middag, är redan svettig och klockan har inte ens slagit åtta.

Men hey, det finns värre saker att ilskna upp för så jag väljer ändå att denna dag ska bli bra =) Godmorgon förresten

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

  1. Elin

    Hej Paula! Älskar din blogg å er podd! Helt underbar 🙂 lyssnade igår när du i slutet nämnde hur du mådde när ni försökte få syskon till Molly. Jag är där nu och nu har det gått ett helt år och inget syskon än. Mår väldigt dåligt just nu och ”stressa, tänk inte på det så händer det” gör mig bara arg för tillfället. Hade uppskattat så himla mkt om du skrev ett inlägg om detta, dina tankar i er process och hur du faktiskt mådde. ❤️ Du är en grym förebild! Stor kram

  2. Sara

    Såg dig idag på Ica kvantum när Du stod vid kassan ! Jisses du är så vacker ! Ville verkligen komma fram och säga hej och att jag älskar din blogg men jag skämdes nog lite 🙂 . Kram på dig !

  3. S

    Hej Paula! Vore så glad om du kunde skriva en lista kring känslor när man är gravid, symtom som trötthet och illamående, hur hanterar man allt? Och stressen över vad man ska köpa? När man ska köpa det? Och vad är bra att tänka på? Ska man köpa allt nytt? Vad är annars bra att fixa? Hur ska man tänka kring vikt, kost och träning för att ha en hälsosam graviditet? Hur bemötte du andras kommenterar? Och folks ständiga råd hela tiden? Sorry för så många frågor men är gravid i v13 och känner mig tok förvirrad. Vore så sjukt tacksam för svar 😊 Allt gott! S

Annons