Tips

Boostar min hud

I annonsamarbete med Flora kliniken

Ni kanske undrar vad sjutton det är vi håller på med?

Igår gjorde jag en kemisk ansiktspeeling.Jag äter sen några veckor collagen varje dag vid frukosten för att boosta min hy och cellförnyelsen. Och en kemisk ansiktspeeling ger en extra push i just boostandet av huden!

Med hjälp av syror rengörs huden på djupet och tar bort gamla hudceller. På så sätt stimuleras huden till cellförnyelse vilket boostar för en bättre hudhälsa, renare hy och lyster. Det förbättrar dessutom hudens förmåga att bibehålla fukt.

Flora Kliniken har just nu en massa erbjudanden – Spana in dom här.

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting