Tips

Boost i vardagen

Min bästa vän i vardagen just nu:

P1192831

Clean Fit en dryck som riktar sig till aktiva människor. Jag själv har druckit den en period nu, framförallt på morgonen och innan träning. Jag älskar att man får den här boosten som man behöver för att orka med vardagen, speciellt med tre barn (Hugo räknas in där). Förutom att den är uppiggande och fettförbrännande så gillar jag att den inte smakar lika sött och onaturligt som många av konkurenterna gör.

Har du hunnit prova Clean Fit? Den finns i dom flesta ICA butiker och på gymgrossisten.com som även har 30% rabatt på flaken just nu. Se här: http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/24-x-clean-fit-330-ml

Finns inte Clean Fit i din butik och du är sugen på att prova så be gärna personalen kontakta info@cleandrink.se.

10 Kommentarer

 1. tova

  köpte ett flak men min sambo fick dricka upp den då jag tyckte den smakade pyton.. dock har jag lite svårt att dricka sådant men den var tyvärr inte så jätte god, hoppas på kanske någon ”annan smak” eller iaf eftersmak i framtiden 🙂

 2. Anela

  ”Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Hög koffeinhalt (55 mg per 100 ml )” hur ställer du dig till detta nu nr du ammar?

 3. Jennifer

  Jag undrar som Ida, vad smakar den? Typ som redbullsmaken? Hoppas att i framtiden att det kommer en variant med stevia eller björksocker som jag föredrar som sötningsmedel 🙂

 4. Liz

  Paula svarar ALDRIG på kommentarer. Inte vad jag sett i alla fall. Så fråga inget. Om det inte är en frågestund så inga svar.

 5. ida

  Hej paula!
  Jag har kommenterat både på hugos blogg och på clean fit på instagram men inte fått något svar så jag hoppas du kan ge mig ett 🙂
  Vad smakar drycken? Har inte hittat att det står någon ”smak” någonstans så är väldigt nyfiken på vad den smakar för något.
  Kram!

 6. Lovisa

  Hej Paula!

  Vad kul att du skriver om just Clean fit, jag har druckit den några gånger nu och den är suverän. Smaken blir nästan bara bättre för varje burk. Tackar även jag för en bra och rolig blogg!l

 7. Amanda

  Hej! Jag är sugen på att testa, men ville bara fråga hur den får ihop med amning? Antar att det fungerar eftersom jag förstått att du ammar, men ville bara vara på säkra sidan 🙂
  Tack för en fin och välskriven blogg! Våra döttrar föddes förresten på samma dag, lite sköj! Ha det gott!

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting