Tips

Bloggar jag läser

Fick en fråga om vilka bloggar jag läser och egentligen så är det väl bara Hugos jag följer flitigt (vill ju hålla koll på min lilla gris). Men något som jag tycker om är att läsa riktigt bra träningsbloggar eftersom jag själv älskar att träna. Jag tycker det är viktigt att ta hand om sin kropp och jag tycker att träningen ska vara sund och att det är viktigare att må bra med sig själv än vad andra tycker om dig. Jag gillar de träningsbloggar som är lite mer ”vardag” som du och jag, mer än de som bara handlar om deff, tävlingar och väga maten. Även om de kan vara ganska fascinerande människor.

Dessa träningsbloggar läser jag, klicka på bilden för att komma till bloggen:

Bea Malecki, grym blogg med bra tips på hur man håller formen, bra recept och inspirerande bilder.

                                        Fotograf: Jonas Wahlin

Denice Lundevall, Denice träffade jag i Argentina under inspelningarna av Wipe Out, galen tjej som man alltid blir glad av att träffa. Tränar CrossFit och är en hård brud som slår de flesta grabbarna på fingrarna.

Ellinor Ebsworth, sjukt snygg tjej med den grymmaste magen jag sett. Hej magrutor!!!!

Besök gärna dessa bloggar om ni vill få grym inspiration till er träning eller motivation till att komma igång med träningen, dessa tjejer går inte av för hackor.

/ Tjej som längtar till gymmet.

7 Kommentarer

 1. Kungälvstjejen

  Vad förvånad jag blev när jag såg bilden på Ellinor, vi gick på samma skola och trodde inte hon hade så stor blogg. Grymt! 🙂

 2. Lady Dahmer // genusmedvetet föräldraskap

  Jag läser mest föräldrabloggar samt feministiska bloggar. Jag gillar att få tänka till, att utmanas, att få nya perspektiv, att provoceras och framförallt inspireras. När dte gäller träningsbloggar så gillar jag de där skrivna av trötta, halvfeta och sunkiga soffpotatisar som tagit tag i sig själva, förändrat sin livsstil och verkligen kör hårt.

  Mina bloggfavoriter är:

  Apan Satt i Granen: http://apans.se/ En nära vän, impulsiv, passionerad, kitschälskande, rollerderbyande södermalmskvinna med thailändska rötter och tre barn. En färgklick i bloggvärlden.

  Vilda Barn är ett måste: http://hostlycka.blogspot.se/ Antropologiska och etnopediatriska perspektiv på föräldraskap och barn, barn i världen, natur, kultur, miljö och sambandet mellan mat och hälsa. En blogg om evolutionärt föräldraskap, nära föräldrar och vilda barn. En BIBEL på sitt sätt, ett måste för alla mammor och pappor.

  Min egen är lika fantastisk såklart, jag bloggar om både föräldraskap, normkritik och feminism.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting