Tips

Bli festfin i håret på endast sju minuter!

Gud vad jag fick lära mig mycket hos Marre idag! Han var verkligen en lärare idag och delade med sig av en MASSA bra hårtips!

Är det inte lustigt att sist vi sågs matchade vi omedvetet i helvitt och idag i helsvart?Såhär såg min man ut innan vi började:

Jag satt som en liten elev med telefonen i högsta hugg för att skriva upp allt han sa?

Denna look började vi med- hur man kan bli festfin på endast sju minuter:

1:Dela upp håret i kors i fyra delar. Beroende på hur tjockt hår du har/hur stor locktång du har kan du också dela upp håret i sex delar

2:Locka dina uppdelade delar och låt lockarna kylas ned av sig självt en liten stund

Det var första gången som någon lockat mitt hår med en så pass STOR locktång. Jag är van vid mindre locktångar och till och med platttång för att skapa lockar. Jag gillar också små lockar, men resultatet av denna stora locktång var nytt!

-Marre rekommenderar er att investera i en stor locktång och en plattång för att kunna variera lockar. Med denna stora variant blir det mindre jobb och det går fortare??

3:När lockarna hade kylt en stund sprayade han håret med ett torr schampo- ”Moring After Dust”. Torr schampot fräschar upp håret och frisyren och ger håret en extra volym. Perfekt att spraya på inför en festlig kväll!

Taaaada- Här är resultatet?Vi har två looks kvar som kommer upp under veckan?

12 Kommentarer

  1. A

    Inte så bra beskriver
    Man ser två delar av håret lockade
    Men luggen?
    Ser slutfinisjen ser man små lockar också lite här o där

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting